miercuri, 16 februarie 2011

Si... punem un shot???


Sa ne intelegem din prima. Stiu. Toti i-ati vazut. Va plac. N-au cum sa nu va placa. MO si F.O.C.A. sunt geniali. Nu incerc sa promovez "mini mega serialul animat pastilos" pentru ca il stim cu totii deja. Altceva ma roade pe mine. In primul rand vreau sa promovez canalul lor de youtube. Adica sa va incurajez sa va uitati la RObotzi doar pe canalul maimutelor creative.


In al doilea rand vreau sa va zic de "shot-ul casei". Cum care casa? Casa noastra de miercuri seara. Casa noastra e orasul. Orasul de otel. Bun. Nu cred ca e greu sa va dati seama ca noua, folkfratilor chiar ne place shot-ul ala. Si ne place MULT. (si costa si doar 5 lei)
Acum ca stim cu totii ce ne place, am zis sa le combinam.

Deci. Al treilea lucru pe care vreau sa il spun astazi este o intrebare: "Le punem un shot?" Pe site-ul creativemonkeyz se gaseste un buton intitulat "feed the monkeyz". Apasa-l! Apasa-l, apasa-l, apasa-l, apaaaaasaaaaaaaaaaaaa-l! Apasa-l, apasa-l, apasa-l, apasa-l! Apasaaaaaaaaaaaaa-L!!!!
Odata ce l-ai apasat ti se vor dezvalui niste instructiuni ce te indruma sa hranesti maimutele. Ma rog... eu prefer sa zic ca le dau de baut. Merita! Acum, joia de dupa miercuri e altfel. E cel putin la fel de asteptata ca miercurea in sine. Deci: de pe telefonul mobil le poti trimite printr-un sms un euro. Adica, transformat in lei si apoi in bautura... o bere. Sau un shot. Shotul casei de exemplu. Cum care casa? IRON CITY.
Asa ca acum, vin si va intreb din nou:

Si.... le punem un shot?

Mysha

4 comentarii:

a.a spunea...

Da, nene!
Le punem un shot!
Pentru ca sunt faini, pentru ca sunt creativi, pentru ca sunt destepti, pentru ca EI cred in EI, in primul rand..
si deoarece curajul trebuie recompensat.
a! si ar mai fi un motiv:
pentru ca shotul casei e al dracu' de bun! si ne place!

Mămăica spunea...

Eu deja le-am pus unul! :)
Si am de gand sa fac asta macar o data pe luna!

P.S. In mod sigur ca si lor le-ar placea shotul Iron City. Cand au drum prin Bucuresti ii asteptam pe Blanari 21, "acasa" la noi, sa-l deguste! :P

Mysha spunea...

da da da da! Si eu le-am pus un shot.Si le mai pun. Ei sa stea acasa sa faca episoade si eu le pun shot-uri. da da da! Absolut. Mai absolut ca vodka.

a.a spunea...

moaaaaaaaaaaama, pofticiosule!
eu zic asa: ca daca episodu' nou e gata de uploadat joia,
vinerea e numa' buna seara sa ne relaxam ficatii, la un shot.
merita si ei ceva liniste si lipsa de stres.
am zis!
saiba cu ochi! =))