vineri, 1 iulie 2011

Folk Frate! - FolkYou!Pentru ca nu se putea sa nu ajungem in Vama Veche, va anuntam ca ne vedem si anul asta la FolkYou! (21-24 iulie).

FolkFrate canta vineri 22 iulie la festivalul Folk You! - Florian Pitis.

Asadar de joi 21 iulie ne vedem la mare sa mancam un gulas de la prietenul Soni, sa bem bere rece-rece, sa ne balacim in mare, sa cantam si sa fim incantati de o mare de artisti.

P.S. - NU lasati peturi pe plaja.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Dar "artistii" nedoriti, inclusi in program pentru bani, dar fara nici o legatura cu evenimentul, putem sa-i "aruncam" in acelasi loc cu peturile ?

Teddy spunea...

Pai cum sa nu, asta trebuie facut, fiecare artist trebuie sa isi gaseasca locul potrivit :))

Anonim spunea...

Atunci asa sa fie! Succes ! Si sa ramana folk-ul folk, frate !

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Anonim spunea...

La cos au fost aruncati (poate chiar cum nu se cuvine) "artistii" din categoria "nu aveti ce cauta in camara noastra" !
Pentru voi - FELICITARI !!!
Sa va vedem si la anul, tot acolo, intr-o mare de aplauze !