vineri, 17 decembrie 2010

Miercurea fara de Iron

Stateam ca pe ace. Am convenit sa ne vedem, noi, folkfratii cu Bodi la Salt. Pe la 7. Am baut o bere si ne intrebam ce-i de facut? Daca nebunii chiar apar la 10 in fata barului? De deschis n-avea cum sa se deschida. Deci ce era de facut. Am stabilit sa cautam o carciuma cu loc pentru o mana de oameni, sa asteptam sa se faca 10 si sa luam frumosii nebuni din fata barului la o bere in carciuma respectiva. Zis si facut.
Doar ca, mai toate carciumile din centrul vechi au plasma. Ceea ce inseamna ca mai toate locurile erau rezervate de la 9 in vederea vizionarii meciului stelei. O serie de coincidente si intamplari mai mult sau mai putin fericite ne-au purtat pasii spre un bar care se vedea din strada Covaci. Era gol. Am intrebat daca putem canta, pentru ca o sa mai venim cu cativa oameni. Ni s-a zis ca se poate dar ca doar pana la ora 11 jumate. M-am gandit ca un FolkFrate cabana style pret de o ora e mai bun decat nimic. Clar. ALMA tocmai a fost invitata la chef. Era aproape 10 asa ca am mers catre Iron City-ul cel inchis. In fata barului, vreo 10 oameni beau vin fiert din capacul/cana unui termos.
"Vreau si eu"
"Bai nebunilor, voi chiar ati venit"
"Pai e miercuri, cum sa nu venim"
"Dar stiati ca e inchis"
"Asa cum am zis pe facebook, a trebuit sa venim"
"Sunteti nebuni! Hai sa mergem sa bem o bere... am gasit noi un loc unde ne lasa sa cantam la rece pana pe la 11 jumate"
Am scris repede pe spatele unui fluturas ce anunta ceva eveniment "FOLK FRATE" si numarul meu si al lui Johnnie de telefon. Am lipit hartiuta de usa inchisa a orasului de otel cu un plasture si am plecat. Deja erau aproape 15 persoane stranse. Ajunsi in carciuma cu pricina, ne-am asezat, am luat niste beri si pe la 22:20 cantam "Destin cand vine toamna".
"Buna seara si bine ati venit la folkfrate" zice Johnnie
Beri, cantat ca la cabana, dar totusi folk frate. Cateva poze multumita lui Serban:









Am terminat cu cantecul bufonului. A fost o seara minunata si nici nu stiti, voi cei care ati fost acolo, ce minune ati facut si cum ne-am simtit datorita voua. Va multumim mult ca ne-ati fost aproape.

Si pentru ca se intampla minuni, si pentru ca Iron City s-a redeschis si pentru ca ne dorim sa va cantam miercuri de miercuri inca 10 ani...




Mysha


4 comentarii:

mishu spunea...

FolkFrate n-are cum sa moară doar pentru ca asa vor unii. Ma bucur ca s-a găsit o rezolvare si felicitari pentru seara de cabană:-)

Anonim spunea...

Mi s-a facut pielea de gaina citind recenzia...

Adrian spunea...

Foarte bine, Folk Frate! :)

valentin spunea...

"pomul vieţii creşte mândru, unde spiritul e viu "