duminică, 19 decembrie 2010

De la altii adunate

Primul care a scris ceva despre ce s-a intamplat in miercurea fara de iron este Adrian, iar cum s-a simtit el in acea seara puteti citi aici!
Apoi, foarte frumos impachetata poveste a orasului de otel a fost spusa de Ioana si poate fi citita aici!
Pentru cei indobitociti de prea multe reclame, campanii, strategii si televizor, vreau sa spun doar atat. Ganditi-va ca pentru 3 zile am ramas fara casa. Nu mai aveam unde sa mergem. Ceea ce stiam ca e acolo pentru noi nu mai era.
Pentru cei care se tot intreaba de ce: Nu va inteleg fratilor! Va pot spune 1000000 de motive. De la cedarea psihica a patronajului pana la inchiderea cu forta de catre autoritati. Imaginati-va ce vreti voi. Conteaza? Eu stiu doar ca 3 zile am fost pus in fata faptului ca Iron nu mai e. Am plans.
Faptul ca intre luni si joi (da, Iron City a fost inchis si luni, chiar daca eu am scris aici abia marti) s-a gasit solutia salvatoare n-a putut decat sa ma bucure. Avem casa din nou. Miercuri vom fi din nou in orasul de otel, in formula completa si cu chef de cantat. Cum ar fi sa ma duc la Bodi sa-l intreb de ce a fost inchis? Voi va dati seama ce vorbiti oameni buni?

Va astept miercuri!

Mysha

3 comentarii:

a.a spunea...

pentru ca ce am avut de spus a fost cam lung pentru un comentariu...
ai un raspuns si aici:
http://apuncta.blogspot.com/2010/12/despre-iron-si-folk-frate.html

Andrei spunea...

Ceva şi de la mine. Cu puţină întârziere, ştiu că mulţi au scris săptămâna trecută foarte frumos despre Iron City şi FolkFrate!, aşa că nu vreau să vă obosesc cu texte lungi şi alambicate.

Abia aştept să ne vedem miercuri! Sunt extrem de bucuros că ne putem vedea miercuri!

Andrada, o indobitocita spunea...

Pentru unii conteaza, pentru mine conteaza daca a fost sau nu o miscare de marketing, v-am vazut intr-o anumita lumina, acest lucru poate schimba viziunea mea in ceea ce va priveste.