joi, 25 noiembrie 2010

La cabana de otel

Acum ceva timp, ne mai apuca plecatul de nebuni la cabana. Adica pe la 2 - 3 dimineata, ne dadeam jos de pe scena, si fie in fata scenei, fie in spate la canapele ne puneam pe cantat la rece. Atunci e cel mai real. Si cel mai greu... recunosc. Bun. Aseara, pana sa trecem "la rece", a fost normal... daca poti numi asa o seara FolkFrate (cantand: "noi nu suntem normali... noi nu suntem normali... ura draguta mea noi nu suntem normali..."). In afara de acel moment magic in care pe scena eram mai multi decat "permite legea"... adica in afara de noi 3 mai erau si Fram, Andrei Vacaru si Vladimir Pupazan, nu cred sa se fi intamplat altceva mai iesit din comun. Ne-am cantat... ca de fiecare data altfel... "Daca sunt persoane care sunt pentru prima data la folk frate... sa stiti ca noi cantam de fiecare data altfel" parca asa zice Johnnie... Nu mai tin minte... o sa-l intreb.
Revenind la subiect....
Pe la 3 dimineata, am scos din priza chitari si microfoane, si ne-am dus in spate... La canapele. Acolo, era deja cabana. Lumina stinsa si lumanari pe mese. Bere, cantece, cred ca si ceva shot-uri, liniste, pentru ca altfel nu se auzea cel ce canta... multe voci la unison. Cabana nene. Genial. Fara sa ne dam seama, a trecut foarte repede timpul. La un moment dat mi-am dat seama ca sunt foarte obosit, asa ca am inceput "cantecul bufonului". Cand m-am uitat la ceas era aproape 5. Foarte, foarte tare.
Acum, ne pregatim de plecare, pentru ca maine (vineri 26 nov) si poimaine (sambata 27 nov) cantam in formula de la Folk You la festivalul FolkLung. Adica mergem la Suceava si la Gura Humorului. Cristina Andries si Folk Frate. O sa fie nebunie... N-am mai plecat toti sa cantam de asta vara de la mare. Deci daca sunteti de pe acolo... va asteptam la nebunie in Moldova... Folk Frate style.
Altfel, va asteptam sanatosi in fiecare miercuri in orasul de otel...
Cine stie? Poate dimineata mergem la cabana de otel... in spate... la canapele.

Mysha

Niciun comentariu: