marți, 22 decembrie 2009

FolkFrate! 2009 - Nr.53


Ii multumim Gabrielei pentru frumoasele cuvinte scrise in postul anterior, se pare ca avem de ce sa venim in fiecare miercuri in IRON CITY.
Am avut un an plin, in care s-au intamplat destul de multe, si jos in club si aici pe blog. S-au spus multe, unele de bine, altele de rau, insa am incercat sa fim consecventi si sa cantam cat mai bine in fiecare miercuri.

si ca sa nu o lungim ... va multumim tuturor care ati venit la folkfrate!, tuturor care ati scris pe blog, unii de bine altii de rau, tutor celor care au cantat la noi si sper sa nu uit pe nimeni, este o ordine aleatorie:

Mircea Vintila, Dragos Boeru, Zoia Alecu, Alina Manole, Dinu Olarasu,Maria Gheorgiu, Titus Constantin, Adrian Cristescu, colegelor noastre care sunt aproape mereu prezente Nico si Cristinisima, Misu Calian si Trupa de acoperire, Emeric Imre, Razvan Krivach si SET-UL, Mihai Boicu, Ioan Mateiciuc, Ionut Mangu, Stefan Tivodar si Alex Nechita cu Aurica, Pustiu' sau Vlad Rulez, Gaza, Stalpu, Martu, Ioana Munteanu, Mircea Iordache, Bodi, Costica David, Alina Zaharia, Fram si Trupa Verde(adik Comanel, Jenica si Sorin) , Tapinarii, daca am uitat pe cineva ne aducem noi aminte si editam postul.

Le mai multumim celor care ne-au sutinut, aici trebuie sa ii numesc pe FolkBlog.ro, ForeverFolk.ro, HotNews.ro, E-folk, MixuldeCultura.ro, Letsrock.ro, iConcert.ro, Metropotam.ro, MetalHead.ro, BestMusic.ro, lui Valentin si prietenilor lui ca ne-au facut clip si tutuor blogarilor :) care au scris si au pus commenturi si ne-au vizitat pentru ca ne-au dat un imbold in plus pentru a canta in fiecare miercuri.

Va asteptam in IRON CITY la ultima seara folkfrate! din 2009, pe 23 decembrie, sa cantam ca in fiecare seara si sa facem impreuna a 53-a editie cu echipa FOLKFRATE! din 2009.

Va asteptam cu vin si cozonaci.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Da copii, la multi ani si la mai multe seri faine:)
Andrei Vacaru

Nico spunea...

Craciun fericit si frumos sa aveti cu totii!
La multi ani si sa ne vedem sanatosi si la anul!

Anonim spunea...

Ma-nclin.. Mysha, frumos mod de a incheia seara..

Anonim spunea...

Mulţumim ză duff pentru că ne-aţi incântat urechile şi ne-aţi adus un zâmbet pe faţă în ultima seară folkfrate din anul trecut.

tanase spunea...

si Tapinarii. Totusi!

Bubu spunea...

fu fain rau!!!!;)