sâmbătă, 5 decembrie 2009

De imprumut.........

Imi e destul de greu sa descriu noaptea de miercuri spre joi.
Ce stiu sigur insa e ca, pornita cu un concert PENTRU prieteni, a devenit progresiv, spre ziua, cantare INTRE prieteni. Si ca, pe deasupra, a fost si una cu totul atipica, dat fiind faptul ca mainile unora si vocile altora s-au lasat ghidate mai putin decat in alte dati de ordinea ”rationala” a cantecelor.

Am avut parte de Mircea Vintila + trupa Brambura = LOVE si echipa Folk Frate (Johnnie, Mysha si Teddy), in combinari de 3 luate cate 1 si alte combinatii. La asta s-au mai adaugat 66,(6)% din Trupa Verde, apoi Nico si cu mine (atat paralele, cat si perpendiculare). Plus experimente si aproximativ 2n+1 oameni care au ramas pana in zori (unde n = numarul de persoane care prind de obicei Cantecul Bufonului).
Si, cu toate astea, totalul incontestabil a fost o noapte fara pic de matematica, ba chiar cu exces de incarcatura lirica si emotionala.

Nu stiu cum au resimtit-o altii, insa mie mi-a zburat gandul de la multe din rautatile aruncate in stanga si in dreapta de-a lungul timpului si am avut senzatia ca s-a reusit, pe cat posibil, sa se imparta felii egale de bunastare celor care au venit sa asculte cu mintea deschisa.



Cristina Andries

Un comentariu:

valentin spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=x4uhTmbfv5M
videoclipul oficial al piesei "persefona" enjoy...