luni, 27 iulie 2009

PMS - Poezie, Muzica si Suflet - De la Folk Frate la Folk YOU!

Avem bucuria sa constatam ca anul acesta festivalul Folk You aduce in prim plan coordonatele dupa care noi, echipa FolkFrate, ne ghidam de aproape un an: "Poezie, muzica si suflet" .
De tematica serilor FolkFrate a amintit prietenul nostru Adrian Tanase (Tapinarii) amintindu-si de discutiile avute acum ceva vreme (http://folkfrate.blogspot.com/2008/08/folk-electric.html) in care noi alaturi de el am ajuns la concluzia ca Folk= PMS.
Ne bucuram ca Adi isi aduce aminte de clipele petrecute in Orasul de Otel, in circumstante atat de placute si ca ne este solidar in initiativa noastra de a promova intr-o societate materialista lucruri atat de simple dar in acelasi timp atat de frumoase precum Poezia, Muzica si mai ales Sufletul.
Iti multumim Adrian Tanase, si ne auzim in Vama unde cu siguranta vei reusi sa te aliniezi noilor prevederi spirituale ale muzicii. Multumim si Jurnalului National care l-a citat pe Adrian Tanase si astfel PMS-ul FolkFrate ajunge titlul unui articol despre Folk You. Va asteptam in Vama, caci noi vom fi acolo, si vom incerca sa relatam cat mai des pe perioada festivalului ce se intampla pe acolo.


Echipa Folk Frate

3 comentarii:

Sabina spunea...

Ce face notorietatea... sunteti plagiati in J.N.! Prietenul de la Tapinarii a uitat sa spuna de unde a auzit aceasta expresie!
Sunt mandra ca va cunosc, si in acelas timp imi pare rau ca exista oameni fara inspiratie si care simt nevoia sa isi insuseasca idei care nu le apartin.
P.S.: Sa faceti copyright pe aceasta expresie, si sa cereti drepturi de autor pentru folosirea ei.

marianairina spunea...

Sunteti nemapomeniti! uitati de un mare si important lucru de care uit si eu cand fac ceva pt folk....pt ce?s-a scris clar ca voi ati zis vb asta minunata?nu...trist.....va astept cu mare drag in calafat intr-o tabara unde nu e nevoie de publicitate, ziare, recunoastere....doar de pms!puuup

Tanase spunea...

In primul si in primul rand ca niciunul dintre cele 4 persoane care erau acolo la discutie nu au copyright pe ce s-a spus. Este o expresie de grup. In al doilea rand eu in mailul trimis JUrnalului am scris ca in urma unei discutii si spuneam si cu cine. Bineinteles ca ziarele se fac altfel decat blogurile si n-au spatiu infinit dar asta e daca v-ati obisnuit sa cititi bloguri...
in al treilea rand expresia imi apartine asa cum ii apartine si lui Misha si lui Johny
in al patrulea rand a fost scris bine aici. Suntem prieteni. Pacat ca uneori alte persoane confunda comentariul neavenit cu acela inspirat din fapte reale. data viitoare ca sa nu pari o fufa care scrie fara sa citeasca te rog frumos documenteaza-te. Pentru ca din cate stiu eu folk frate e populat de fete inteligente. Salutari Mysha si Johny si ne vedem cat de curand scuze pentru ca am sarit asha dar calomnia si insulta se pedepsesc.
atentie
acesta emailul cum a fost trimis:

"Vorbeam acum cateva luni cu bunul meu prieten Mysha de la Za'Duff, despre ce inseamna folkul. Si am ajuns la concluzia ca, acest gen muzical in care ma incadrez sau nu, (depinde de cine face critica muzicala), inseamna poezie, muzica, suflet. Cu alte cuvinte PMS. In coinformitate cu noile prevederi spirituale ale muzicii, imi permit sa apar la Folk You, pentru a oferi poezie, muzica si suflet, acolo pe malul marii unde imensitatea creeaza senzatia de libertate. Ce cauta un rocker la Folk You? Sa reprezinte o trupa care a cantat si canta rock pe o singura chitara, usor teatral, usor folk-up comedist, dar care ofera PMS cui are sau cui duce lipsa. Chitara este, poeti suntem iar sufletul va fi din ce in ce mai mare cu ajutorul nostru si al colegilor nostri. Cei care n-au, le ofera Jurnalul National prin aceasta initiativa laudabila.
Ne vedem in Vama.

Tanase
TApinarii
"