vineri, 22 august 2008

Folk "electric"

Da, am fost ceva mai electrici, dar a fost bine. Chitara lui comanel SUNA, desi uneori, foarte rar nu se potriveste. Da, am cantat foarte multe piese mai rock. Da, cantam si in engleza.
Vorbeam zilele trecute cu Tanase si Johnnie. Am ajuns la concluzia ca (cel putin pentru noi) Folk-ul inseamna P.M.S.
Poezie, Muzica si Suflet. Eu zic ca aceste 3 ingrediente sunt prezente saptamana de saptamana la Folk Frate. Serios. I really like it.




MYSHA

5 comentarii:

Anonim spunea...

Pentru cei care vor sa re-auda varianta "electrica" a serii de folk, se difuzeaza sambata, 23 august, pe ForeverFolk, de la orele 19. Eu am auzit vreo doua piese in avans si suna (de) bine. :)

Anonim spunea...

Ei da...a fost o seara cu ceva 'descarcari electrice' de chitara pe alocuri. Folkul a batut slab pana la moderat, dar de cantat fain s-a cantat.
Mie una nu mi s-a parut nici chitara dezacordata cum spunea cineva pe aici, nici folk-ul prea rock.
A fost intr-adevar o seara atfel decat cele obisnuite, ceea ce nu este deloc rau.
S-a cantat din suflet si din placere. Eu asta am simtit, iar pentru acest feeling...long live FolkFrate! asa cum stie el mai bine!

Anonim spunea...

Multumim de aprecieri... Noi facem acolo ce stim mai bine si ne simtim minunat si sper sa va transmitem si voua cam tot ce simtim noi....

Anonim spunea...

Eu nu am mai fost de vre-o 3 saptamnai pt ca am fost plecata din Romania cum zice un prieten (cluj, mare.)Nu ma plang k a fost si acolo fain... da mi-au lipsit tare mult serile de miercuri....a fost altceva, normal fiecare zi e altfel si chiar si zilele de miercuri.... alti oameni, alte cantece...alta atmosfera. ne vedem miercuri- ramane stabilit

Anonim spunea...

ceva clipuri pe link-ul din nick, plus obisnuitele poze, bune sau rele, aici: http://alooper21.deviantart.com/favourites/#Orasul-de-Otel