joi, 16 aprilie 2009

Elektrika - o seara folk din perspectiva mea

Ceea ce urmeaza este un pamflet, asadar tratati-l ca atare.

Chiar daca unii cred ca suntem bune doar sa "zanganim", eu vreau sa le demonstrez ca nu-i asa...Eu sunt o chitara...care in fiecare seara de miercuri ma aflu in Orasul de Otel, saptamana ce a trecut am fost putin bonlava....dar am facut tot posibilul sa imi revin pana miercuri sa pot deschide ca o adevarat vedeta(ce sunt) seara, langa mine, in afara de Mysha care ma atinge cu atata delicatete, pe scena au mai fost Jhonnie si Teddy cu prietena mea Chitara bass...Dupa ce noi am aratat ce stim si am cantat viitorul hit mondial "Ia coceanu' da coceanu'- ping" au urmat prietenii de la Trupa Verde,Comanel Punker-ul, Janel si Fram, ei in prima parte a prestatiei lor au incercat ceva din folclor si a iesit foarte tare, eu din pacate am stat pe bara...vedeta a fost Miruna (asa-i cand esti scumpa la vazut...) dar s-a ridicat la nivelul asteptarilor in bratele lui Janel, Comanel si in aceasta seara si-a rasfatat prietena cu gaurele...si bineinteles sa nu uit de Bongos (saracu' cred ca este masochist, scoate sunete foarte faine cand il loveste Fram...), si prietena mea Chitara bass ia acompaniat...dar cum ea este mai timida cate o data a preferat sa stea in spatele barului (fata sper ca stai acolo ca esti timida ...nu ca sa consumi cine ste ce...).Dupa ce toata lumea a apreciat acest moment cu ropote de aplauze, a urmat Miruna... de data asta in bratele prietenului ei Tivo (sexy... palariuta, ce credeati???)...si cu mine (vedeta incontestabila a serilor de miercuri), eu bineinteles in bratele lui Mysha, am dat-o noi putin intr-un fel de jamaican-folk, dar a fost ok, am cantat si din piesele lui Stefan...a fost un moment foarte misto, lumea a cantat cu noi si a dansat pe acordurile noastre...Chitara bass a stat tot in spatele barului...(cred ca este indragostita de mixer...sa nu ii spuneti ca o barfesc...da?). Am cantat si "La Multi Ani", pentru o fara foarte draguta, Simona.
A venit timpul sa stau iar pe bara...Trupa Verde a revenit pe scena, bineinteles ca Janel a preferat sa o ia pe Miruna (ii plac brunetele...cred....) Comanel cu prietena lui cu gaurele...Chitara bass in spatele barului...(lasa fata ca vei sta si tu pe bara cand isi vor lua "Verzii" basist si vor venii cu o prospatura), Bongosul in tot acest timp a fost "alintat" de Fram.
Am revenit in centrul atentiei in bratele lui Mysha,impreuna cu prietena mea,Chitara bass la pieptul lui Teddy, in dreapta si cu dragul de Jhonnie in stanga. Langa noi pe scena au mai venit Tivo cu muzicuta (ha ha ha a inselat-o pe Miruna...asa-i trebuie si ea s-a lafait in bratele lui Janel) si Body( alias Connect-R saptamana trecuta Milli Vanilli saptamana asta) tot vine cu un pieptene imbracat in plastic, daca nu l-as fi auzit nu as fi crezut ca poate sa scoate sunete atat de misto...(oare daca eu ma duc la coafor or avea ce face cu mine???)
Vai dar am avut parte de un moment fascinant...Jhonnie m-a tinut la pieptul sau, a fost asa delicat cum numai el stie, si a cantat melodia aceea, de o incarcatura emotionala maxima...."Persefora"
Pe scena a revenit Miruna alintata lui Tivo si Chitara bass strans lipita de Teddy...(au facut pe vedetele, vai ce sa spun...eu sunt vedeta incontestabila...sper sa inteleaga toata lumea asta), a fost si Alexandra Andries pe scena cu ei...
De aici se cam rupe filmul...eu am fost putin trista ca iar am stat pe bara si...din cauza tristetii am cam uitat ce sa intamplat dupa ora 2...dar poate ma ajuta prietena mea Chitara bass sau...Miruna...ca tot a fost purtata de mai toata lumea in brate ( usuratica...)
Asa ca...as vrea sa stiti ca nu-i usor sa fi chitara, nu toti sunt tandri cu tine...uneori te mai si scapa din mana...nu tot timpul esti in centrul atentiei (mai vine cate una si iti ia locul...)
te mai si dezacordezi...dar totusi este placut cand esti in bratele unuia care stie cum sa se poarte cu tine si te face vedeta.

P.S. Poate in una din cronicile viitoare ne va spune si Scena (alta masochista) cum este sa fi calcata in picioare de atatia oameni talentati.

O Chitara....si nu orice chitara

ANA

30 de comentarii:

Scrumiera de pe scena spunea...

Vreau sa va spun ca ma simt foarte bine cand sunt folosita. Aseara m-au folosit toti pe rand. M-am simtit foarte bine cand ma penetrau cu tigarile lor, si foarte dezamagita cand ma golea Rulezzz.
Am simtit vibratiile, am simtit cum muzica ta curgea prin "vene" pana la mixer, si apoi revarsa in boxe; notele inalte pe care le atingeai ma ungeau la suflet!
Am o singura intrebare: te cheama Elektrika sau ANA?
Eu din totdeauna te-am stiut de Elektrika, dar acum aflu ca ai alt nume;
M-ai mintit!!! Suntem impreuna de atata timp si abia acum aflu ca ma imi ascunzi lucruri, realizez ca nimic din ceea ce ai spus ca simti pentru mine nu a fost adevarat! De acum incolo nu ma voi mai sui pe aceeasi scena cu tine!!!
Am terminat-o!!!

O Chitara... si nu orice chitara spunea...

In primul rand imi cer scuze pentru greselile de scriere...imi mai vibrau inca "coardele"...dupa seara de ieri.
Draga mea Scrumiera de pe scena, nu stiu cine te-a dezinformat si a vrut sa bage raca intre noi (probabil invidioasa de Chitara bass...), eu sunt Elektrika, aceeasi din totdeauna!!!(ANA...este un nume atat de comun...nu ma caracterizeaza)
Totusi zic sa treci sa iei niste antidepresive si sa iti faci o programare la psiholog, ajuta...

Bongosul Masochist spunea...

Elekrika...chiar mi-a placut ce ai scris acolo...sa mai faci d-astea.Si este adevarat, recunosc, sunt masochist...imi place sa fiu lovit mai ales de Fram, pacat ca mai sunt unii care incearca sa ma loveasca si nu prea stiu cum si unde sa dea ca sa ma golesc de sunete minunate...asteptam si alte detalii de la Miruna sau Bassy

Clara spunea...

Maai copii, cerandu-va iertare ca va intrerup jocul frumusel, am si eu o intrebare.. Radu, de ce nu mai canta? L-am vazut in ultimele dati, dar nu a urcat pe scena. Stie cineva, ceva? Cuz we sure want some piece of him ;;) ( nu va ganditi prea departe :p )

O Chitara...si nu orice chitara spunea...

Multumesc pentru incurajari Bongo draga...Stiu cum este sa nu fii "atinsa" cum trebuie... sau de cine nu trebuie...
Probabil Bassy si Miruna inca se refac, facandu-si tratamentele cosmetice...

MachoMixxer spunea...

- Elektrika, am observat ca esti geloasa pe relatia mea cu iubita mea Chitara Bass.. Ca sa intelegi si de ce am sentimente puternice pentru Bassy, ea este singura care ma lasa sa o simt indeaproape.
- De unde stie golanu' ala de Bongos cum numai eu o alint? Bassy a mea nu e sado! Nu e!!! :(

O Cravata... spunea...

Draga Clara sa stii ca Radu a cantat,e adevarat ca inspre dimineata, si singur dar si cu RULLES. Iar TU iubita mea EleKtrika sa stii ca ti-am simtit lipsa miercurea trecuta... Dar draga mea nu Miruna ti-a tinut locul miercurea trecuta ci Takamina o alta prietena de a ta... Bine ai revenit!

Ping Ping Ping... spunea...

Ca sa nu va mai zic ca o alta prietena, marginalizata si redusa la tacere (:P) zacea trista in birou, alaturi de 'Lemnul Negru', un alt oropsit al sortii.
Despre ea nu se mai vorbeste de mult. De ea nu mai are nevoie nimeni in ultimul timp, caci este 'mai de moda veche', dar a fost alaturi de echipa FolkFrate inca de la inceput.
Ea este Frumusica, pe alocuri dezacordata si mai peste tot cu praf, care a a fost chinuita saptamana trecuta cand a fost si ea prezenta la Marea Adunare...i-au scos bateria din ea si au pus-o pe Takamina.Dar a facut-o cu drag.
Ea - Frumusica, e prietena cu toate chitarile de pe Ea - Scena:O chitara aka Elektrika, Miruna, Takamina, Bassy, Chitara cu Gauri si cu celelate instrumente de pacanit- Bongos, Pieptenele Fermecat,Zdranganitoarea si Muzicuta. Si traieste cu speranta ca poate, intr-o zi, va fi din nou in lumina rosie ce bate din coltul stang al Scenei.

Mina... Takamina spunea...

Eu n-am ajuns saptamana asta la intalnirea cu voi, dragele mele surate intr-ale sunetelor... si imi pare rau! Mi-e dor sa ma mangaie si pe mine cineva ca pe vremuri... am nevoie de afectiune, la naiba! Zilnic! Ala de ma are e mai preocupat de iubita lui decat de mine... nu ca as fi geloasa, nici n-am de ce - stiu ca incapem amandoua in inima lui mare... ;) dar simt lipsa mainii lui mangaingu-mi gatul lung.

Am vazut ca v-ati distrat... haimanalelor... v-au facut toti posta :P

Bassy draga, nu te lua dupa ce zice lumea... e invidiosi! Stii ca locul tau e langa MachoMixxer (ce cuplu frumos faceti voi doi, prin puntea sufletului de hartist al lui Teddy)

Mi-e dor de voi fetelor! Si de baieti mi-e dor...

Aveti grija ce faceti de Pasti... sa nu va scape "mainile" pe jos.
Va pup pe coarde!

A voastra Mina

Frumusica spunea...

Mina draga, imi pare rau ca esti in aceeasi situatie ca si mine.
Vad ca ti-ai revenit dupa transplantul de baterie, ma bucur. Eu sunt tare slabita, nu mai am glas deloc. Sunt tot la reanimare in birou, nu m-a luat acasa. Nici macar nu m-a vizitat, ma mai viziteaza din cand in cand Rulezzzz cand are treaba in salon, dar nu vorbeste cu mine.
De cateva zile, nici lemnul negru nu mai zice nimic. Cred ca s-a stins de dor.
Si cand te gandesti ca anul trecut pe vremea asta eram vedeta alaturi de prietenii oameni in Tunari la gratar si aveam si corzi noi...!

Canalul 1 de pe Behringer spunea...

ma simt pustiit de catre voi toti... candva simteam si eu viata, iar ledul de semnal clipea fericit ... acum uitat sunt de lume, probabil pana ma voi intoarce de la reparat ... dar cand va veni vremea, va rog, folositi ma ...

Biletul REZERVAT Iron City spunea...

Ar trebui sa ma pupati! Sa imi ridicati statuie! In schimb, ma aruncati intr-un colt al mesei si puneti bere pe mine, asta daca nu ma aruncati la gunoi sau faceti avioane din mine.
Eu va fac intotdeuna loc la masa, ii alung pe nepoftiti, va primesc ca la mine acasa iar voi zambiti mereu cand stiti ca sunt al vostru. Cand nu, ma injurati.
Cand ma scoateti la bere ( si nu sub ea) sa imi multumiti?

Persefora spunea...

Imi place cand sunt pe buzele tuturor! :D
Nu credeam ca cineva chiar imi va aprecia numele, credeam ca toata lumea va rade de el! Imi pare rau de ce i-am facut lui Jhonnie, si deasta nu mai apar in "carne si oase" la seara folk.
Stiu ca nu prea este potrivit sa comentez si eu aici, unde numai asa zisele lucruri neinsufletite scriu, dar tin sa va spun, voua, tuturor, ca va iubesc! si daca vreti, sa ne iubim impreuna! :P

P.S. - Daca pana acum 2 posturi mai intuiam cine e cine, acum chiar nu mai am nici cea mai mica idee!
Oricum, super tare!!!

O Chitara...si nu orice chitara spunea...

Vai ce imi place ca ne-am strans la barfa...
@MachoMixxer- scumpule, eu ma bucur de fericirea ta..dar ai grija cu Bassy...nu vezi ca nu spune nimic in apararea ei...Oare de unde stie scumpul de Bongo cum ii spuneai numai tu???
@ O Cravata - stiam eu ca tu ma iubesti! Iti promit ca nu voi mai lipsi.
@ Ping Ping Ping - asa-i uitasem de Frumusica ...care este atat de buna incat este capabila sa se sacrifice pentru oricare din noi.
@ Takamina - Buna mea prietena....iti multumesc ca mi-ai tinut locul...(dar sper ca stii ca eu sunt vedeta...DA?). Un sfat, zic sa sari in bratele prietenei lui...asa va va mangaia pe amandoua...oricum stii ca te iubeste, probleme cred ca vei avea cu...Boerii mici (atunci cand vor aparea).
Eh, mai Mina, ne-am distrat, dar dupa cum am mai spus...Miruna a fost in centrul atentiei, ( o usuratica...)
Ma bucur ca esti bine, mai barfim miercuri...asa ca intre fete.
@ Frumusica - draga mea, imi pare nespus de rau ca esti slabita ( ai incercat ceva vitamine?). Sper ca Rulezzz chiar daca nu vorbeste cu tine se poarta cuviincios in prezenta ta...(Bassy, MachoMixer sper ca nu ati stricat copilul cu ce faceti voi pe acolo pe dupa bar...).
Astept sa te refaci...si sigur se va gasi un doritor sa te atinga...

Teobald spunea...

sunt Broasca Tzest, sunt Broasca Tzest, sunt broaaaaaaaaassssscaaa tzestoasssaaaa.... tsssssst

Pana ei (a chitarii) spunea...

Deci...sa va spun ceva: cea mai folosita mircurea asta (si nu numai acum, ci miercuri de miercuri) nu fu Miruna (chiar daca e ea cam usuratica asa, cu negrul ei profund). ci eu. dupa mine mai plange cate unul din cei ce va mangaie, in timp ce eu imi fac somnul de frumusete prin buzunarele lui mysha. si...Frumusico, sa nu te stingi si tu de dor precum lemnul negru.vreau sa ma mai joc cu corzile tale :). Cat despre mixer si bassy, o sustin pe mina: locul vostru e impreuna. prietenilor-oameni-cantareti: sa nu ma uitati acasa miercurea viitoare, da?

Frumusica spunea...

Pana mea draga,
Cat ma bucur ca vrei sa te mai joci cu mine! A trecut atata timp...abia astept sa se intoarca Ping Ping si sa ma scoata si pe mine afara de la intuneric.Poate imi pune si corzi noi! Cat ma bucur ca nu m-ai uitat. Poate daca ii pune cineva si Lemnului Negru isi revine...cine stie, cine stie?

SCAUNU' spunea...

Voi instrumentelor va laudati ca sunteti cele mai "folosite", imi pare rau pentru voi, cel mai folosit sunt eu (si fratii mei) va dati seama cate funduri de fete frumoase sustinem noi in fiecare seara???

LADA DE BERE spunea...

@ SCAUNU'
Te-am luat!

Paiu' spunea...

@ SCAUNU'& LADA DE BERE
Voi aveti parte de funduri,eu de buze catifelate. Pe voi se mai pun si funduri mari si paroase de barbati, Cati barbati ati vazut band cu paiul??

SCAUNU' spunea...

@Paiu'
Esti de unica folosinta =)).Asa ca mai bine de mai multe ori cu fundu' decat o singura data cu gura. Esti un pai folosit?

Mina... Takamina spunea...

Asta cu "mai bine de mai multe ori cu fundu' decat o singura data cu gura" e ciudata rau... chiar si pentru mine... Chitara hetero-flexibila fiind, insa mult prea tanara ca sa fi avut "onoarea si privilegiul" de a fi folosita de tatuca Hendrix, nu inteleg pe de-a intregul ce vrei sa zici... am auzit oamenii zicand chestii de genul asta de cateva ori... care-i faza?(hi hi hi!!!)
Nu pot sa zic decat atat: Mai bine doar cu mana (pe corzi, care va' sa zica) atata timp cat nu suna ca fundu'(a se citi "curu")...

NEONUL -aka- Reflectoru' spunea...

In lunima mea ati stat totii, indiferent cine va tine in brate!
Eu le dau idei lor, eu ii incalzesc, uneori, eu le pun si lacrimi in ochi!
Fara mine, nu ati fi vedetele care sunteti!!! Sa tineti minte asta! Eu v-am facut vedete!!!
Si de acum inainte sa mi va adresati cu numele meu de scena: Reflectoru'

Aerul Conditionat spunea...

... de stau sa cuget bine eu sunt tatucul vostru... Fara mine iarna e friguroasa iar vara e torida :D

Tata lu' PERSEFONA spunea...

Buna ziua la dumneavoastra! Am decis sa nu o mai las pe fimea in club , ca deja i-a imbolnavit destula lume...

Persefona spunea...

TATAAAA!!! lasa-ma in seara asta in cluuub! Vreau sa ies, nu am iesit toata saptamana, ca sa ies in seara asta! Si apropo, daca vroiai sa imi spui ceva, de ce nu ai intrat in camera mea sa imi spui? de ce trebuie sa ne spalam rufele in public?
Gandeste-te ca am facut mancare de Pasti, si stii ca a fost buna, ca ai mancat-o pe toata! Am facut si curat! Vreau sa ies!!! Acum am observat ca ai pus lacatul la loc la camera mea... nu mai pot iesi... :( Te roooooooog!!! Promit ca numai imbolnavesc pe nimeni!

Inganarea spunea...

Laudarosilor!

In ultimul timp eu sunt cea mai ceruta la microfon, DA? Si ce va mai place...

The Door spunea...

Intr-o noapte ma voi bloca, si va voi face "ostatici" in Orasul de Otel.Nu cred ca v-ar parea rau:->

Club IRON CITY spunea...

Ce v-ati face fara mine
Numai mie-mi este bine
Pentru ca VREAU
Pentru ca BEAU
Pentru ca STAU...

pe Blanari 21

Anonim spunea...

vreau si eu melodia cu versurile astea:

"Ce v-ati face fara mine
Numai mie-mi este bine
Pentru ca VREAU
Pentru ca BEAU
Pentru ca STAU..."

Unde pot sa o gasesc? Multumesc!