joi, 9 aprilie 2009

Un alt letopiset de suflet

“Pentru ca intr-un oras din Romania a inceput sa se moara.”

Pentru a doua oara Nico urca un baiat pe scena si bineinteles, inca o data, o face cu succes. Andrei canta frumos cu “coloana vertebrala”, sigur pe sine si totusi, cu emotiile de rigoare, ne incepe seara promitator.

Dupa ce ureaza unei frumoase fete un sincer “La Multi Ani!”, Stefan Tivodar ajunge cu ajutorul nostru, propriu si al Cristinei, la o zi perfecta. Pana acolo in schimb, femeile se dovedesc a-nu-stiu-cata oara mai mult decat unite, la “Hit The Road Jack”, iar Cristina e tare, tare mandra..

66% din Trupa Verde ne transmite chiar si prin ochelari “alte piese folk”, atat, atat de frumoase... atat, atat de frumos. Iar stelele s-asaza, dupa cum ei ne spun.

Despre Nico si depsre Mysha ma intreb daca se mai poate scrie. Cum sa vorbesti despre melodiile lor si despre a lor interpretare fara ca transpui prea putin din ce se intampla cu adevarat? Ei nu fac muzica.Ei fac din muzica ce vor. Iar cei ce sunt mai presus de muzica, sunt mai presus de iubire. Si iubirea se asculta.

Moment. Dragos Boeru.

Galabilul- Inegalabilul. Da, cu piese propri. Da, cu suflet. Da, pentru Chisinau.

Moment (prim). Child in time: ...

Pe scena vin cei ce au ajuns pe podium. :) Mysha, Teddy si cu Johnnie. Se intregesc insa in curand cu ceilalti membri ai echipei Folk Frate: Vladutz, Cristina si Dragos, prin care ne leaga intr-un lant ce incepe cu “Esti frumoasa,dar esti proasta” si se termina cu “Knock Knock on Heaven’s Door”. Dubios. Frumos.

Si Cristina cu What’s going on si Vlad cu Don’t worry si noi toti cu Be happy.

Pentru ca in orasul de otel e podul lasat jos, iar portile-s deschise, cavalerii vin frumos, cu chipurile triste. Sa asculte. Si sa taca. Sa iubeasca.

V-asteptam!


MIANA ANA MIA

Niciun comentariu: