miercuri, 24 decembrie 2008

Party......

Ultima miercuri de folk a anului 2008 a fost intr-o marti.... Ceea ce ar fi trebuit sa fie "petrecere de craciun" a devenit un kef ca la cabana sa zicem. Am sarbatorit si ziua Nicoletei Palarie, am cantat si ceva colinde si ceva cantece de iarna, dar parca nu atat de mult cat v-ati asteptat. Nu-i bai, zic eu. Pana la urma, ideea Folk frate este PMS. Poezie, Muzica si Suflet. Am mai zis noi asta in trecut....

ideea de baza este MULTUMIM.
A fost un an tare frumos pentru noi, datorita voua. Fara voi, folkfrate nu se poate.

Va asteptam cu mare drag in 2009. sa ne vedem sanatosi, plini de chef si de viata.

Urmatoarea intalnire in orasul de otel va fi pe 7 Ianuarie, de sf. Ion.
Pana atunci....


LA MULTI ANI


Mysha

13 comentarii:

denisa spunea...

in oamenii de pe aici e Dumnezeu pesemne...seara faina..voi ne-ati "colindat" si tot noi am primit covrigi si mere...pacat ca nu s-a baut suficient incat sa va cantam si noi(incercarea mea nu se pune..mi-am amintit tarziu ca stiam un colind fain..ehh)

sarbatori frumoase!

Anonim spunea...

noi am vrut sa cantam da nu s-a putut asta e altadata.... noi ne-am inscris la concurs...
Va doresc un Craciun fericit luminos si plin de bucurie. Si un an mai bun si mai incarcat cu iubire si tihna va pup crisa. O sa imi lipseasca folk frate deoarece miercurea viitoare nu ne vedem da o sa va am langa mine oricum ...ne vedem pe 7... LA MULTI ANI!!!!

ioana spunea...

Imi pare rau ca nu am putut fi langa voi marti,dar cu siguranta pe 7 ne vedem:).Va doresc tuturor Un Craciun mirific langa prieteni si familie,cu veselie si multe cadouri!Sarbatori Fericite!..si bucurati-va de vacanta!

Oana D. spunea...

CRACIUN FERICIT!!!! Maine de dimineata sa gasiti sub bradutz o punga mare de tot, albastra si cu oameni de zapada pe ea, plina cu sanatate, fericire, iubire, dorinte implinite, noroc cu carul si multe seri de miercuri cu folk si voie buna.

edy_laur spunea...

super tare....nu am ce comenta...la multi ani!!!noul an sa-ti aduca sanatate,implinire si cat mai multe realizari in viata.

Adrian spunea...

Cadou pentru voi, mult asteptata cronica: http://blog.360.yahoo.com/blog-.6lJmCUwf7RUIesoSai4r3Hf1wl6BnHmFKZE?p=1223

Este vorba de tura in Diham.

La multi ani, dragilor! :)

Anonim spunea...

O mica precizare legata de cronica lui Adrian...
este vorba de "clulplul blond"...

cititi voi la el pe blog si va prindeti.

Anonim spunea...

La muuuuuuulti ani tuturor!
A fost 'o seara de miercuri' marti foarte faina! S-a cantat, s-a si dansat chiar spre final si a fost multa voie buna. A fost si ziua mea, e adevarat si dupa multi ani am reusit sa o serbez chiar de ziua mea :). Si a fost tare frumos. Nu stiu cand m-am mai simtit atat de bine de ziua mea...M-am bucurat sa am atata lume draga in jur si m-am emotionat in mai multe randuri, mai ales cand mi-ati cantat 'La multi ani'....si erati atat de multi! Multumesc mult! Am vorbit serios cand am spus ca FolkFrate inseamna mult pentru mine si cred ca deja si pentru voi. Asa ca haideti sa il pastram cat mai aproape de noi, viu si tanar si frumos si la anul.
Sa ne vedem cu bine!

denisa spunea...

se va putea auzi seara de marti pe foreverfolk?..daca da, cand?..multumesc:)

Anonim spunea...

@denisa: baietii de la foreverfolk au venit in vizita si sa petreaca cu noi. N-a avut nimeni chef de munca ci de distractie. Asta, in mare parte inseamna ca n-a inregistrat nimeni seara de marti, asa ca probabil ca nu se va mai auzi niciodata....
Pentru cei care n-au fost acolo: Va asteptam miercuri 7 ianuarie.

La multi ani.

Anonim spunea...

alta seara pe care am pierdut o... va anunt, spre ghinionul vostru, ca nu se va mai repeta... dupa primul weekend din Ianuarie, ma intorc in oras ... in orasul de otel :D app, LA MULTI ANI, toate cele bune, un Folk Frate ! vesnic tanar, si ne vedem la anu!!!!!! adik de maine incolo :))

Anonim spunea...

Va urez la toti sa aveti parte numai de bucurii! LA MULTI ANI!

Anonim spunea...

la multi ani!! Tare dor de serile de miercuri.... mai e un pic si vine miercuri. Mi s-a parut mie sau revelionul asta a trecut foarte repede?..... Va pup si un an folk frate mai plin si mai luminos....