luni, 8 decembrie 2008

la munte

Foarte tare... adica mie mi-a placut. Lasati aici commenturi cu linkuri catre pozele de le-ati facut, sa le vada si cine a fost, si cine n-a fost..... poate data viitoare mergem 100.... ;)







MYSHA

10 comentarii:

Oana D. spunea...

Salutare,

A fost tare fain. Drumetie, zapada, voie buna, vin fiert, chitari, muzica...
Aici gasiti o parte din pozele facute de mine ( cealalta parte sunt poze gen " vedere ", cu peisaje si nu cred ca va intereseaza ): http://www.flickr.com/photos/onutza/ .
Pentru a putea descarca poza/ pozele care va intereseaza, dati click stanga pe poza respectiva, apoi " all sizes " si " Download the Large size ".
Am si cateva filmulete. Cine le doreste, cine le pofteste sa dea un semn si o sa le primeasca pe mail, mess, cd ...

Noroc, la multi ani!!! :D

Anonim spunea...

Week-end fain FolkFrate la munte! Multa voie buna,putina zapada (adica nu te poti da cu placa),mult ceai cu rom,faringosept,acc,paragripe si acum pot sa vorbesc!!!!
Multumesc Laura si Cristina pentru pastile :)
Imi pare rau insa ca nu am putut sa ma alatur si eu grupului vesel de sambata la cantari decat cu un Ping....piing sfarsit;).

Ar fi multe de povestit...nah ca la orice iesire si multe amintiri (unele mai frumoase, altele mai dubioase). Ma bucur mult ca s-a intamplat si am cunoscut oameni noi care sunt aproape de serile folk si sper ca la urmatoarea iesire vom fi in formula completa si in forma maxima.
Pe miercuri!

vrajitorica spunea...

fooooarte faina iesirea...multe multe lucruri amuzante,amintiri frumoase, traseu fain si privelisti de munte...frumoasa cantarea, pana dimineatza am auzit ca a tinut(eu m-am retras mai devreme)..sper sa se reediteze!
P.S. Andra si Misa data viitoare sper ca tot in aceeasi formatie ne organizam :D

Anonim spunea...

Salutare...


A fost o excursie foarte faina,a fost multa veselie,muzica buna,intr-un cuvant distractie,sper k se va repeta experienta...Cei care vor poze din excursie sa acceseze link-ul http://sido-arts.nice-album.com/folk-frate-f4/poze-diham-t26.htm

Pe miercuri ;)

ioana spunea...

N-am urcat in viata mea atat de mult pe un munte...am zis ca nu se mai termina.Asta cred ca a fost drumul spre initiere pentru ce avea sa se intample:))Peisajul parea rupt din Rai,sau Photoshop...io stiu?S-a inceput cantarea pe la 9(caci toata lumea era obosita...)si asta intr-un holisor la intrare,singurul loc pt fumatori..da` cui ii place inghesuiala,n-a avut probleme:D Bine-nteles s-a cantat FOLK,si nici nu se putea mai bine:) Va rog puneti link-uri cu poze cat mai multi...k eu nu am facut.Si ca sa se termine cu bine,duminica ne-am aruncat in Carciuma la karaoke sa ne epuizam de tot.La urmatoarea strigare o sa zic Prezent(si sper sa fie pana in februarie inclusiv,ca` dupa nu mai pot)Va multumesc :P si va salut!

Anonim spunea...

Fain folk frate! la munte, speram sa se repete... Cateva poze pe: http://www.flickr.com/photos/31909212@N02/

Adrian spunea...

Prima portie de materiale despre tura Folk Frate din Diham:

http://good-times.webshots.com/album/569163867RyawwR

Va mai urma un text pe blogul meu (zilele urmatoare, voi da link si aici) si, posibil, niste fisiere video si audio. Ramane sa verific calitatea lor si apoi, daca sunt cat de cat OK, sa le postez si sa vi le anunt.

A iesit superfain tura! Felicitari organizatorilor si participantilor! :)

valentin spunea...

am doar doua cuvinte:foarte tare!

Anonim spunea...

a fost fain la munte..chiar tare..adrian, lumineaza-ma si pe mine cum pot salva pozele de pe webshots, te rog

Adrian spunea...

N-am mai facut de mult download de pe webshots dar, din cate-mi amintesc, e necesar intai sa-ti faci cont la ei si apoi, sub poza, trebuie sa fie si butonul de download. Daca nu merge asa poate rezolvam pe YM intr-o seara, eu sunt adrian_negoita_2005