vineri, 19 decembrie 2008

Om Bun After Party




Cateva poze!




Din culisele Festivalului "Om Bun" am venit direct in Iron City ,inpreuna cu o parte din concurenti , care au auzit de noi si au dorit sa vada cum decurge o seara Folk frate. Publicul calduros ca de fiecare data ne-au intampinat cu caldura. E... si acu incepe... Pentru inceput am cantat inpreuna cu Mysha cateva melodii , au urmat: cei de la Academica(in formula incompleta) ei au castigat Premiul Radio Romania,un fel de premiu de debut ; Mihai Calian din Cluj - Premiul "Vali Sterian" , de exceptie baiatu dupa parerea mea ; trupa Doar Atat din Ploiesti - Premiul 3 ; trupa Focul Vanat din Arad , foarte misto, Cristi e o adevarata Enciclopedie a muzicii folk romanesti ; Ioana Munteanu- Bucuresti , caruia eu o sa-i raman dator toata viata pt ca m-a ajutat sa fac surpriza serii , si ea la randul
ei foarte talentata. Surpriza a fost ca pe la ora 2.30 cand eu si Mysha cantam, piese mai mult sau mai putin serioase, apare... EMERICH IMRE inpreuna cu RAZVAN CRIVACI ( cea mai buna voce din romania dupa parerea mea) si percutionistul trupei cu care canta ei acum. Emerich , care era foarte obosit dupa drum, a spus cand a urcat pe scena ca o sa ne cante vreo 3 piese , dar pana la urma a cantat cam 45 de minute, dupa care ne-a lasat in compania lui Razvan care a cantat inca 30 de minute de vis. Ce sa va mai spun nu mi-a venit sa cred am ramas cu totii masca de cat de misto a putut sa iasa. Dupa plecarea invitatilor nostri SPECIALI s-a cantat pana la 6.30 dimineata. Imi pare rau pt cei care au plecat mai devreme miercurea asta,sincer!
O sa va mai facem tot felul de surprize in anul care
vine PROMIT ... Pana atunci nu uitati ca urmatoarea data cand ne vedem este Marti 23 Decembrie cu o seara speciala de Craciun!

Tulburat profund... Johnnie

12 comentarii:

Anonim spunea...

Cat de tare!
Acum sincera sa fiu, la cum a demarat seara ma asteptam sa iasa ceva special. Din pacate pentru mine :) am plecat cu putin timp inainte de a incepe adevarata nebunie. Imre si Crivaci...ce sa zic, DA! Surpriza intr-adevar! Ma bucur pentru cei care au rezistat eroic, caci au fost rasplatiti pe deplin. Eu una am cedat locul fizic si respirabil 'oamenilor buni' ca sa fie buni in continuare si se pare ca au fost. Ne bucuram.
Ne vedem marti, pe 23, cu bucurie!

Anonim spunea...

Da...super tare seara...imi pare rau ca am plecat pe la 2.30...am pierdut partea incendiara....dar joi job...asta este...
Mysha( sau oricine altcineva ) am o mare rugaminte, imi poti spune cine canta(sau mai bine zis de unde as putea sa fac rost) de melodia 'Vijelia" imi place tare mult (si imi place si pasiunea cu care o canti) Mii de multumiri!!!!

Anonim spunea...

@ anonim...

o sa las pe altcineva sa ne spuna ce-i cu melodia aia... eu am auzit-o pe la giza, si pe la o fata care nu prea mai canta.... :( sper totusi sa existe "altcineva" in stare sa ne zica de unde sa luam piesa asta.....

Anonim spunea...

daca nu ne va spune nimeni....tu o vei canta iar eu o voi inregistra....ce zici????

andra spunea...

Da a meritat sa stau pana la 5..cu greu,recunosc,dar a fost o seara de exceptie(plus am scutit banii de taxi :P).Nu mi-a venit sincer sa cred urechilor ca ii aud live pe cei doi cantand,si totodata,trebuie sa zic,ca si restul oamenilor care s-au perindat pe scena mi-au placut f f mult.Si deoarece a fost "Om Bun After Party" sper ca si ei s-au simtit cel putin la fel bine:)ca sa mai vina cand pot sa ne cante.
Ma bucur si ca lui Nico i-a trecut raceala si ca a cantat...Per total a fost f fain.
Sper sa pot sa vin si marti,daca nu Sarbatori Fericite! la toata lumea si sa ne revedem cu fortze noi la anu'!

Unknown spunea...

Mysha, daca "Vijelia" este cumva piesa cu "si vijelie voi sufla", se numeste "Te-ai dus" si nu o canta doar giza :D

Unknown spunea...

p.s. Si pentru ca tocmai am reusit sa o gasesc prin debandada din calculatorul meu,daca sunteti cuminti si cantati la fel de frumos si marti v-o dau pe post de cadou de Mos Craciun
Versurile sunt de Silvia Kaputikian insa de cantat nu stiu cine o canta

Anonim spunea...

da da da... si eu o stiu tot sub numele de "te-ai dus". si da, n-am auzit-o doar la giza. tare faina piesa. sincer, chiar as vrea sa gasesc o fata sa o cante cum trebe. de fapt, piesa asta nu trebe cantata, ci simtita. cred ca e greu pentru oricine sa se transpuna brusc, si pentru doar 3 minute, in personajul ce canta aceasta piesa. Mie imi pare o piesa tare tare puternica.

Anonim spunea...

Am gasit si eu melodia intr-un final( noroc ca exista ODC)...o canta o tipa...dar cum spuneai, Mysha, trebuie simtita...Oricum este super tare...
poate chiar gasesti o tipa sa o poata canta asa cum trebuie cantata....

Anonim spunea...

"tipa" exista :P s-o auzi pe Cristina cantand asta... exista chiar si o inregistrare de la una dintre repetitiile pre-concertul ratat de la Palatul Copiilor.a cantat grozav.

ioana spunea...

Eu m-am simtit foarte bine miercuri,ma bucur ca exista o astfel de seara si sper sa aiba viata lunga!:D

Salutari!Sarbatori Fericite!

Adrian spunea...

Da, faina surpriza cu Ioana si Imre. Din motive personale n-am putut ajunge in Iron in acea seara dar... imi imaginez cat de fain a iesit totul. :)