vineri, 17 octombrie 2008

Orasul de otel

Bine, nu e de otel.... e de fier.... In fiecare miercuri ma intreb cum poate locul ala atat de mic sa primeasca atatia oameni. Mi se pare incredibil. Miercurea ce tocmai a trecut a fost foarte ciudata pentru mine. In primul rand am fost lovit de multitudinea de sentimente intalnite acolo. Majoritatea se simtea bine. Majoritatea nu se simtea bine. un ochi rade, altul plange. cavalerii pe 2 roti isi plang prietenii plecati catre sosele mai line, fara limite de viteza, cu benzina gratis. starea de tristete ajunge si la noi, pe scena. ne copleseste. Am plans... acolo... alaturi de voi... de pe scena. Am incercat sa inveselesc atmosfera. Nu se poate. Vedeti voi.... v-am mai zis... seara folk frate e facuta de voi. nu va dati seama cat de mult ii influentati pe cei aflati pe scena. apoi, am ras. in orasul de otel erau oameni care nu plangeau. radeau. se simteau bine. era folk frate... unde nu se canta folk. BA DA. Folkul este muzica sufletului. orasul de otel plange. ba rade. ba plange din nou. inca un cantec. Mysha, Teddy, Tivodar. Jenica si Comanel plecasera. Plang... rad... dansez... stau si beau.

Vand hrana pentru suflet in orasul de otel... la demisol... miercurea... de la 9 si 13 pana dimineata.



P.S. : Imi cer scuze ca am incheiat seara la 3 jumate saptamana asta. La fel va fi si miercurea viitoare. Trupa za duff are concert joi 23 octombrie la hard rock cafe si avem soundcheck la 10 dimineata. Ne revansam peste 2 saptamani.



Mysha

6 comentarii:

Anonim spunea...

Miercuri am aflat si eu vestea.M-a intristat mai mult decat mi-as fi imaginat... nici nu il cunosteam. Doar ca mi-a inviat mult prea tare in minte amintirea prietenului pe care l-am pierdut 'pe 2 roti' in mai anul acesta.Si iar am ramas inmarmurita. Oboseala si tristete plutea in aer. Am vrut sa cant la un moment dat.
Ce as fi putut sa spun? Dar sa cant? Tigara mi s-a oprit in gat...poate si de la oboseala. A doua zi ma astepta o zi si mai grea. Dar a trecut cu bine.
A trecut si miercuri, a trecut si joi. Si vine week-endul poate cu vreme mai frumoasa pentru trup si suflet.
Pana miercurea viitoare, aveti grija de voi!

Anonim spunea...

a gasit careva un aparat foto, uitat pe scena ?

Anonim spunea...

Gasit! Chiar la final cand strangeam scena. il iau cum mine miercuri asa ca trage-ma de maneca.
Ps. Daca vrei sa il folosesti miercuri adu baterii noi ca am incercat sa ma uit la poze si nu mai avea baterie.


Mysha

Anonim spunea...

saru-mana. dau o bere, doua, trei...

Nicoleta spunea...

Si asta seara a fost la fel. Atmosfera placuta si relaxata. Pacat ca sunt cam paralela cu versurile si.. cantecele de chitara in general. Am reusit sa cand totusi melodia cu Soricelul ascuns sub pat, dintr-un nu stiu care sat. :P Apropo, am facut si cateva filmulete si vreo doua poze. Nu m-am uitat dupa un site IronCity, dar daca le vrea cineva, feel free to call. :)
Keep up the good work, guys! :)

Anonim spunea...

Salutare!

O sa incep prin a spune ca sunteti ca un drog pentru mine ... abia astept sa vina ziua de miercuri ca sa merg la Iron City, sa va ascult.
Am inceput sa iau contact cu muzica folk acum vreo 1 an, cand m-am dus la Gala Folk " Om Bun ". Vroiam sa vad pe cineva, stiind ca o sa vina la aceasta gala.
La Iron City, la FolkFrate!, am ajuns tot din intamplare si tot pt ca vroiam sa vad pe cineva.
In ambele cazuri am fost oarecum dezamagita de cei pe care vroiam sa-i vad insa, nu a fost pierdere de vreme.

Va felicit, faceti o treaba fffff buna.
Atmosfera este super. Imi pare rau ca nu cunosc toate melodiile pe care le cantati voi, ca sa pot sa va " acompaniez ". Daca scoateti vreun CD eu o sa fiu prima care o sa-l achizitioneze :D ... in felul asta o sa pot sa invat versurile.
Am si o reclamatie ... prea mult fum de tigara !!!!! dar asta nu tine de voi.

O zi buna si succese.

Cu drag,
O incepatoare in ale folk-ului