joi, 23 octombrie 2008

miercuri si duminica

Miercuri in orasul de otel, duminica la "folk pentru totdeauna"....
Din cand in cand, atunci cand pot, dar totusi destul de des, prietenii de la foreverfolk.ro vin si inregistreaza seara folk frate. Pentru cei care n-au fost, sau cei care vor sa reauda ce am patit noi miercuri, duminica de la ora 19 se redifuzeaza integral seara de miercuri. Ce mi se pare mie cel mai amuzant este ca dupa ce inregistreaza vreo 4-5 ore, timp in care face si sunetul, Edy de la foreverfolk se pregateste de plecare. Asta presupune salvarea in laptop a celor 4-5 ore de inregistrare, chestie care dureaza inca 10-15 minute. Ce credeti ca se intampla in alea 10-15 minute? Pai: Dragos, Mysha, Teddy, Johnnie si oricine mai e pe acolo, strica filmul. Adica: Incepe un show mai tare decat a fost in toata noaptea. Mult mai tare. Si de fiecare data, Edy arunca niste injuraturi spuse cu drag printre dinti si reporneste inregistrarea.
Da. Seara folk frate e mult mai tare dupa 2 dimineata.


Parerea mea



Mysha

14 comentarii:

Anonim spunea...

Mi se pare ca am intrat intr-un tipar. Adica:
1. Apare postul joi, Nico da cu comentariul(printre primii si putinii de altfel);
2. Vine Johnie si face reclama din nou blogului vizitat dar necomentat, miercurea urmatoare;
3. Seara FolkFrate incepe pe bune dupa 00:00 noaptea(acum ca e 00:00 ca e 2:00...cine le mai numara).
Pacat ca nu avem spiritul de la 2:37 la 22:40.Nu stiu de ce.E ceva ce pe mine ma inspira pe la ora aceea si ma face sa am chef sa cant.
Imi cer scuze pe aceasta cale fata de oamenii care ma roaga mai de fiecare data sa cant mai devreme. Nu e rea vointa, dar pentru mine seara FolkFrate incepe dupa ora 00:00, iar eu chiar cant la inceput!
Dar poate voi iesi din tipar cu ajutorul vostru, si nu voi mai comenta eu prima, si va fi blogul plin de comment-uri si Johnie nu ne va mai trage de urechi si seara FolkFrate va incepe la 21:13 si eu voi canta la inceput!

P.S: Merci ca inca mai cantati cu mine!

Cristina Andrieş, spunea...

Trebuie sa recunosc ca ai dreptate - seara incepe... noaptea, cand copiii cuminti sunt deja sub cearsafuri. Eu atunci ma simt cel mai bine cantand, iar motivul nu e berea, tinand cont de faptul ca nici nu mai stiu ce gust are.

Mi se pare mie sau serile de miercuri se prelungesc tot mai mult in dimineatile de joi? Cand am plecat din Iron azi, nu-mi venea sa cred ochilor: zeci de masini, ziarul Libertatea la fiecare colt de strada... Aproape ca-mi venea sa ma intreb daca nu cumva s-a schimbat ora si nu stiu eu. :)

Si stii ce? Eu cred ca tu pandesti posturile doar ca sa fii prima. :)Asa ca... na! Am comentat a doua! Cine da mai mult???

Anonim spunea...

Pai ca tot nu am mai comentat de mult pe aici si Jonnie a zis ca trebuie sa comentam, as incepe prin a si de acord cu Cristina Andries. NICO TU CHIAR PANDESTI CA SA FI PRIMA CARE COMENTEAZA AICI:P

In rest da misha are dreptate deobicei plec dupa ce canat si nico sau ma rog incerc sa plec:)) nu prea imi iese dovada aseara cand am stat pana la 4 in conditiile in care am zis ca plec pe la 2 maxim 2 juma:))
Asadar duminica va astept pe www.ForeverFolk.com pentru a asculta de la 19:00 concertul de ieri.Va anunt de acum ca va dura pana aproape de ora 00:00.

Folk On la Folk Frate si din cand in cand si la ForeverFolk

Edy

Anonim spunea...

Hihi!
M-ati prins!Adevarul e ca in pauza de dupa-masa joia mi-am facut un obicei sa intru aici si...surpriza! Avem post de obicei. Pai atunci profitam de el si ne dam si cu parerea.
Astept sa imi destramati tiparul si sa gasesc deja comentarii :)
Pam-pam!

paula spunea...

Asta ca sa nu se mai planga Jonnie ca nu comentam :)
Nu stiu cine canta aseara pe la 2, parca Nico sau Dragos...dar e clar ca nu am mai putut pleca!si bine am facut ca am ramas pana dimineatza! A fost SUBLIIIIM!
Dupa 5 s-a cantat o melodie pe care nici nu puteam spera s-o ascult la serile(noptile,diminetile...ce-o fi !)FolkFrate- Creep, Radiohead! Iti multumesc tare mult, Mysha!

Anonim spunea...

uff. ce mi-ar placea sa nu incep munca dimineata si sa stau pan la 4 in iron... :(
oricum, miercurea asta am stat pan pe la 2 si nitel :)
creep s-a mai cantat de vreo 'spe de ori in iron, la folk frate.

felicitari pt seara.

si da Johnie, mi-a placut jenica, mi-a placut comanel si mi-au placut si impreuna. mi-a placut si nico cea noua, care a cantat doar doua melodii.

PS. mersi mysha pt aparat.

andra spunea...

Ziceam la un moment dat ca mi-am facut un obicei sa plec de la seara folkfrate dimineata devreme..dar aseara..scuze dimineata..am ramas pana s-au aprins lumina..insa merita sa stai pana macar dupa 12.pana atunci e atata agitatie ca nu ai nici cea mai mica sansa sa stai prea bine pe piciorusele tale,dar sa mai auzi ce se canta pe scena..iar dupa 12.00..2.00..vezi lumea printr-o alta aura daca pot zice asa..e si de la bere,si de la muzica,si de la lumina,si de la oamenii mai putin galagiosi..nu stiu sigur..de la tot.
frumos duetul Comanel-Jenica(au baietii astia o carisma..),si trebuie sa recunosc ca mi-a placut f tare Mysha-Dragos..senzatie!..a lipsit Adi Tanase..il asteptam si pe el.
Jhonie ne trage pe noi de urechi ca nu comentam dar..nu am vazut nimic scris de el..noi cand vedem "sugestii.reclamatii si altele" la adresa publicului?
Nico,ca si Dragos,va sta bine sa cantati si mai tarziu :P "se simte" cand va simtiti bine sa cantati..scuzand repetitia.

Altceva nu as mai avea de zis..deocamdata..decat ca ne vedem probabil miercuri la inca o seara spre dimineata FolkFrate!

Anonim spunea...

Sugestille si reclamatiile la adresa publicului sunt transmise de catre toata echipa folk frate pe acest blog. Atata doar ca eu semnez post-urile. daca vreti sugestii si reclamatii va sugerez sa cititi cu atentie post-urile trecute. S-au zis multe....


MYSHA

andra spunea...

Am vazut tot ce s-a postat pana acum si am vazut si care sunt plangerile la adresa publicului.Doar ca mai asteptam si altele..daca mai apareau pe parcurs..daca nu mai sunt..e ok.Oricum stiu ca toti care vin in Iron miercuri seara fac FolkFrate.
Si ma gandeam ca poate sa posteze toata echipa,nu doar tu Mysha,dar nu pentru ca as avea o problema cu asta.eu doar mi-am dat cu parerea
O seara faina!

paula spunea...

pt Razvan!
S-o mai fi cantat Creep la FolkFrate, dar pentru mine a fost prima data:)
si prima data e intotdeauna memorabila!

Anonim spunea...

E... uite ca scriu si eu,pana acu nu am facut-o nu pentru ca nu aveam nimic de spus,ci pt ca,eu nu am net acasa si e destul de greu sa scrii daca nu ai pe ce :d Sugestii la adresa publicului ar fi... dar nu vreu sa fiu eu DICTATORUL care va trage tot timpul de maneca:p Una dintre ele ar fi, ca cei vor sa vb,rada si etc sa o faca mai in spate... Stiu ca nu suntem mari vedete, dar daca va plce ce facem la FolkFrate, lasatine sa ne facem treaba asa cum stim noi! Au fost cazuri cand am luat "microfoane in fata"de la cei care se aseaza pe scena si fac cu totul alceva decat sa asculte. E... va rog sa ma iertati daca vi sa parut ca am fost rau! Va pup si ma bucur ca ati inceput sa scrieti mai multi!

Anonim spunea...

Mai oameni buni...imi dati universul peste cap! Gata cu teoria mea despre tipare.Chiar ma bucur!
It's a first pentru Johnnie, care are dreptate cu netu' care NU este si cand apuca sa intre si el pe blog...vine cineva(nu dam nume-persoane importante) sa il scoata pe balcon la tigara:)
It's a 'second first' cu numarul de comentarii.
Deci Johnnie,nu ai fost rau ai fost bine si sincer...cred ca ti se trage de la cravata aia!

Cristina Andrieş, spunea...

Ca bine zici, Nico.
Ai 1-0 :)

Acum trebuie sa-i personalizam si cravata rosie.

Orhan spunea...

Salutare,

Am impresia ca joia trecuta totusi s-a spart tiparul.
Cineva a dat un comment, la post-ul precedent ce-i drept, pe 23.10.2008 la ora 03:27 despre seara de la care probabil abia ajunsese acasa.

Lumea chiar apreciaza si scrie ;)

See you people tonight!