joi, 2 octombrie 2008

Nu e folk dar ne place

Asa se cheama o sectiune a site-ului www.foreverfolk.com . Cam asta s-a intamplat si la Folk Frate miercuri 1 octombrie. Bun. Ce s-a intamplat? S-a cantat folk... o groaza. Dar e 1 Octombrie. Au inceput cursurile la facultati. Comanel a cantat si cantece studentesti. "porno" cum ar zice bodi. Fun. Apoi. Obisnuitele incursiuni in alte genuri. EU nu sunt FOLK-ist. Serios. Cant cu chitara in 2 trupe de rock. Dar fac si seara Folk Frate. Alaturi de Teddy, Johnnie si voi. Realizati ca seara folk nu s-ar intampla fara voi. Asa ca spuneti-ne ce nu va place, certati-ne cand gresim, aplaudati-ne cand va place si cantati cu noi cand stiti versurile.
Altfel, din punctul meu de vedere seara a fost fun. iar ne-a prins 5 dimineata pe scena. Si o sa ne mai prinda. Multumim Edy, care a stat la sunet si s-a descurcat minunat. Mare parte din ce s-a cantat miercuri 1 octombrie puteti asculta sambata de la ora 19 pe www.foreverfolk.com. Atentie, inregistrarea contine versuri obscene si piese in engleza. a nu se lasa la indemana folkistilor de moda veche.





MYSHA

4 comentarii:

Anonim spunea...

Uuuh...inca o seara faina.Am cantat din toate zdranganelele care se aflau la indemana- tamburine, bongosuri,muzicute si sticle goale de Ursus. Si nu m-am putut abtine sa nu plec mai devreme de ora diminetii. Se canta ceva prea frumos. S-a si aplaudat, desi se sufla de pe scena ca nu se mai aplauda la ora aceea tarzie in noapte(sau devreme in dimineata).O seara foarte faina pot spune, desi m-a costat pana acum 3 cafele,o durere de cap si cateva oale(fara numar) sparte in capul meu.

paula spunea...

Poa' sa vina primavara, poa' sa vina primavara, poa' sa vina primavara...:)
scena aia era mult, mult prea mica pentru cati artisti erau aseara acolo. k sa nu mai zic de regula nr.1 (din totalul de doua )care nu a fost respectata. dar mai conta ceva cand in fatza ta se intreceau in acorduri, solo-uri si improvizatii "cei mai buni chitaristi contemporani cu noi" ?

ps: mie mi-ar fi placut sa fi cantat Stefan, un pic, macar un pic mai mult!

Anonim spunea...

Deci : ...a fost foarte tare
Precizare: suntul a fost facut si de Teddy care are un mare merit pentru asta:) nu numai de mine:D:D

In rest o super seara asa cum ati reusit mereu ..

Ne vedem miercurea viitoare ...si ne auzim pe www.ForeverFolk.com sambata de la ora 19:00


EDY

Onixa spunea...

Hm...buna sublinierea Mysha. Nici Mar verde nu e(era) chiar o trupa folk dar imi place. Cat despre piesele in engleza....cred ca nu sunt chiar cea mai interesanta chestie care se intampla la Folk frate. Si stii de ce? Pentru ca nu reusiti sa-mi transmiteti ceea ce cantati. Dar asta mi se intampla mie.Cred ca e important sa simti muzica pe care o canti si sa o transmiti. Piesele in engleza pe care le cantati sau chiar si unele piese in romana imi par ca niste metode de exersare a maiestriei intr-ale chitarii. Dar nu-mi transmit nimic.Repet aici e vorba strict de interpretarea mea.In rest mi-a placut.Singurul motiv pentru care am plecat a fost fumul de tigara cumplit de mult adunat ....