joi, 30 octombrie 2008

ciorba

Deci Da! Cel mai mult imi plac serile de folk in care nu apuc sa cant.... Decat asa... pe ici pe colo.
Sa vedem:
Alina, Alina, Stefan, Dragos, Nico, Dani. Pe alocuri echipa Folk Frate.
Foarte multa lume, ceea ce ne bucura.
Nush.
eu abia acum am ajuns la munca. Asa de tare mi-a placut seara. Astept sa imi ziceti voi cum a fost.....

reascultam seara de Miercuri duminica de la ora 19 pe ww.foreverfolk.com




MYSHA

7 comentarii:

Cristina Andrieş, spunea...

Nu cred ca mai am ce adauga, "ciorba" imi pare perfect - o groaza de ingrediente individual delicioase care, randuite cu grija de cativa bucatari iscusiti, s-au transformat intr-o delicatesa "ca la FolkFrate acasa". Mi-era un dor nebun de o seara ca cea de ieri si, sincera sa fiu, nici acum n-am apucat sa ma trezesc bine dupa ce a fost azi-noapte.

A! Si... Inca ceva, destul de important pentru linistea mea: tind sa cred ca portofelul meu s-a ratacit pe undeva prin bar. Ce va pot spune despre el e ca este mare, albastru si raspunde la numele de "Milo". Pentru exemplificare, iata si o fotografie din tineretea sa: http://img227.imageshack.us/my.php?image=portofellp6.jpg
Daca-l vedeti, va rog luati-l de ureche, dati-i o mama de bataie zdravana si trimiteti-l acasa.
Imi declar actele si creierul nule.

Gasitorilor le ofer statutul de "Erou scutitor de nervi" si o recompensa la alegere dintre lucrurile pe care INCA le mai am in rucsac, printre care: un caiet cu doua coperte plin de chestii inutile, o surubelnita cu doua capete si un patent (nu intrebati), un set de corzi, "Un om norocos" (ce ironie, nu?) etc.
De asemenea, daca gasitorului ii place cum cant, ma execut cu o melodie la alegere, iar celorlalti le pot promite ca nu ma ating de microfon toata noaptea.

ioana spunea...

Ca tot ne rugati sa postam commenturi...:)De vre-o 3 saptamani frecventez ICC,si asta numa' miercurea,cu un singur scop...sa va ascult.O muzica ce se adapteaza la orice stare...iar echipa...n-am cuvinte.Incep sa va cunosc...s'astept miercurea viitoare....A ..si o intrebare- in "coverul" Ana(Vama Veche)...varianta voastra...cum o chema pe domnisoara cu nume "naspa"?merci...Numa bine!

Anonim spunea...

pai pentru Ioana numele fetei e PERSEFONA.... Si k sa spun si eu cate ceva k nu am mai scris de mult pt k nu am avut inspiratie hehehe(eu am scris da nu l-am trims). Aseara nu m-am simtit ok. De ce? O sa ma intrebati.Pt ca am stat langa scari si acolo nu se prea aude, se tot vanzoleste lumea, vorbesc tare....Dar dupa ora 0 am ajuns si eu prin fata langa alina manole si dani fat....si mi-a revenit zambetul. Va pup si ne vedem miercuri.... Spor la treaba.

Anonim spunea...

Foarte reusita seara....Misha o sa iti fac un Dvd cu tine si Daniel Fat:p


In rest ...Duminica de la ora 19:00 se poate reasculta intreaga seara integral pentru cei ce nu au ajuns sau pentru cei ce vor sa reasculte ce s-a intamplat acolo.

A si nu in ultimul rad....NICO??? unde e comment-ul tau?:d


Edy
www.ForeverFolk.com

Anonim spunea...

Dap. Frumos,cald,linistitor.Super senzatie de bucurie. Invitati unu si unu, cum sa nu iasa foarte fain? Cum sa nu iti piara somnul si sa te trezesti ca e deja 4 dimineata?
Si desi ieri am fost ataaaaat de prinsa si obosita (incat nu am scris nimic pe aici-in bunul obicei al 'tiparului'), am rezistat eroic pana la sfarsitul tarziu al zilei, caci cu o seara inainte mi-am incarcat bateriile.
Si cu asa 'ciorba' nu te mai saturi si mai vrei o portie.
Miercurea viitoare. La FolkFrate.
In Iron City.
Asa sa ne ramana numele!

Alexandru Paun spunea...

A fost fumos, da a cam exagerat Daniel Fat cu melodiile alea ale lui care de fapt sunt niste pamflete. Oricum mi-a placut aia cu labagiu a fost tare ...

In fine vroiam sa il intreb ceva pe Misha.

Care sunt conditiile sa poti sa canti pe scena mai mult de 2-3 piese? Trebuie sa vin cu CV? Mie unu personal imi ia cam 2-3 melodii sa-mi incalzesc vocea. Dar de fiecare data vine fie Johnny, Misha sau altcineva si imi strica placerea.

N-am nimic personal cu voi chiar imi sunteti dragi.

Alex (Duracel)

Anonim spunea...

Hai 'neata!
"Plasticianul" Misha a zis-o bine! Ciorba, frate! Da' buna... De-aia cum face bunica... Acum, serios... Seara reusita, cu muzici calde, acidulate, dulci, acrisoare... ce mai, o seara pentru toate urechile.
Vin cu o propunere pt Sefu' Body... pe care o supun votului "uninominal" al onoratului cititoriu de blog: Ce-ati zice daca s-ar instala cate 1-2 boxe si in celelalte camere ale "stabilimentului"? Adica sa se auda si in camera de langa "WC - I'm loving it" si in camera pt "nefu"... Nu cine stie ce boxe mari... dar suficient cat sa le mai aduca aminte oamenilor unde sunt... pentru ca se intampla de destule ori sa nu mai fie loc in fata scenei iar cei care vor totusi sa ramana se aseaza intr-una din camarutele mai sus mentionate...

Sa fiti cuminti, pana miercuri... :)

PS1: Lui Alexandru Paun - sa incerci sa urci cu vocea gata incalzita... Canta si tu cu cei care sunt pe scena inaintea ta...
PS2: Lui MSH si Jonnie - lasati oamenii sa se incalzeasca... daca-i ciorba, hai s-o facem ca atare... poate n-o sa iasa buna de prima data, cu ingrediente noi, dar pun pariu ca si bunica a dat chix de cateva ori...