miercuri, 12 ianuarie 2011

FolkFrate! online BIS

Pentru ca ne-ati uimit saptamana trecuta cu prezenta pe Facebook, ne-am gandit ca saptamana asta sa facem ceva inedit. Pentru ca Iron este in continuare in renovare si pentru ca ne place sa cantam, diseara, incepand cu ora 22:00 (plus-minus cateva minute daca apar dificultati tehnice) ne auzim online. Da da da! Chiar asa. Diseara ne auziti live si in direct la radio e-folk. Inca n-am stabilit cum facem cu interactionatul, dar cred ca vom apela la varianta de saptamana trecuta si anume pagina FolkFrate de pe Facebook. Oricum, stati pe frecvente ca mai avem surprize pentru voi...Later edit:
Nu uitati ca trebuie sa dati refresh des (F5) sa vedeti ce zice lumea pe aici. Pana una alta, eu zic ca e mai tare asa decat pe FB.
Comentariile sunt afisate cronologic de sus in jos. Adica cel mai recent comentariu este primul in lista.
Va recomandam sa dati enter cat mai rar. Adica fraze lungi nene!


HAI... Pe facebook! Pe pagina folkfrate! Noi v-am zis sa dati enter rar... :)... nu-i bai... ne vedem pe facebook... Aici suntem limitati la 60 de comment-uri pe ora. Totusi as vrea sa ne revedem aici mai tarziu... HAI... Toata lumea aici: http://www.facebook.com/pages/FolkFrate/104889436237843

ShoutMix chat widget

Mysha

3 comentarii:

Anonim spunea...

Happy happy joy joy :D

Anonim spunea...

din pacate:(

Shoutbox limit of 60 posts per hour reached.

Please try again in the next hour.

This shoutbox version is Basic and can accept up to 60 posts per hour only

Adrian spunea...

Felicitări, Folk, frate! Felicitări, E-Folk! :)