marți, 29 iunie 2010

Plecam la mare

Asa este! Plecam la mare dupa Teddy! Acuma nu va ganditi ca plecam de tot ca nu e chiar asa. Chiar daca mai stam pe acolo (unii mai mult decat altii) serile FOLKFRATE din Iron City merg in continuare ca de obicei miercuri de miercuri. Va asteptam sa ne cantam, iar daca aveti chef de cantat pe scena cu vocea si chitara si nu stiti cum se face... iata metoda. Il trageti de maneca pe Johnnie, care va cheama sa cantati la sectiunea "Prospaturi". Aveti voie 2 piese. Si daca publicul va place va mai lasam sa cantati. Revenind la marile noastre, programul pentru viitorul apropiat suna asa:

Miercuri 30 iunie - FolkFrate acasa (adica in iron)

Miercuri 7 iulie - Folk Frate tot acasa

si dupa noaptea de folk, adica joi dimineata plecam cum putem (probabil mahmuri) la mare se ne reunim seara in Vama, sa dansam la stuf, sa bem niste beri la botul calului, sa mancam o clatita si-o gogoasa si... cine stie... poate sa cantam pana spre rasarit pe la vreun foc pe plaja.

Vineri, pe 9 iulie e ziua Johnnelului Macelarului. Cu aceasta ocazie, dar nu numai, o punem de o cantare Za` Duff in vama la Baza Sportiva. Eu zic ca o sa fie fain.

Miercuri 14 iulie - inapoi cu FolkFratele la Bucuresti dar incercam sa oprim niste oameni din drumul lor spre Folk You pe la noi. Asta asa... sa plecam cu totii joi dimineata spre mare...

Si tot asa, miercuri de miercuri, pana in toamna cand s-or inchide vamile, noi vom canta in orasul de otel si din cand in cand vom fugi si pana la mare.

Ne vedem miercuri.

Mysha

Niciun comentariu: