marți, 15 iunie 2010

Cenaclu vs Iron City

Sau versus FolkFrate. Nu vreau sa creez nici o rivalitate intre membrii cenaclului si membrii FolkFrate. Acel versus din titlu apare doar de la discutiile ulterioare serii de miercuri! Vanghele spunea ca era mirat de cum cantam noi anumite piese altfel decat sunt ele, ca nu intelege anumite versuri pe care si le aminteste diferit, si concluziona ca s-a elucidat atunci cand Johnnie a zis "Pentru cei ce sunt prima oara in Iron City, sa stiti ca noi cantam variante proprii ale unor piese pe care e posibil sa le cunoasteti". Tot el spunea ca s-a simtit foarte bine in orasul de otel si ca isi doreste sa revina, alaturi de prieteni, ca spectator la seara de miercuri. Vali mi-a strans mana inainte de a pleca spunandu-mi ca i-a placut mult show-ul si "cum te-a durut undeva ca era chitara dezacordata... noi am fost invatati mult mai restrictiv". Si cum sa nu creasca inima in tine cand, dupa toate astea, Magda il intreaba pe Bodi daca toata lumea din Iron canta?

Da, imi place ce fac la Folk Frate si "cui i se pare chitara dezacordata n-a baut destul"! Ne simtim bine si uneori e bine sa nu lasam un mic detaliu ca asta sa ne strice seara. Alteori insa... e bine sa ascultam... Cineva... acolo pe scena... isi canta sufletul.

Mysha


P.S.: M-a apelat colegul cel dator de miel si m-a intrebat daca am filmari de la seara asta. Cum eu nu am... va intreb pe voi: Aveti poze sau filmari de la seara cu pricina???

2 comentarii:

Payday loans spunea...

Wow, one of the best read posts so far.

Anonim spunea...

miercurea viit se canta? sau luati si voi vacanta?