vineri, 27 noiembrie 2009

Concerte

Concertul de miercuri 25 noiembrie sustinut de Zoia Alecu a fost cel de-al doilea dintr-o serie de 3 concerte consecutive. Primul a fost al Alinei Manole. Un concert care m-a lasat cu rasuflarea taiata si fara cuvinte. Tocmai de aceea nu a avut o cronica. Zoia a repetat cumva figura facuta de Alina si m-a facut sa inteleg ca se poate. Da... oameni buni... se poate. Iron City poate sa devina o sala de concert. Se poate ca peste 100 de oameni aflati intr-o carciuma sa uite ca sunt intr-un loc unde distractia inseamna sticle ciocnite, glume urlate si/sau tot felul de vorbe. Doua concerte consecutive la care s-a ascultat, cantat si respectat artistul de pe scena. Aplauze publicului.
Astept cu mare interes concertul de Miercuri 2 Decembrie. Mircea Vintila si Brambura.

MYSHA

3 comentarii:

Adrian spunea...

La Vintilă va fi ceva agitaţie dar atmosfera va fi plăcută, cred eu.

Cât despre Zoia Alecu, mă bucur că am ajuns să o ascult. Finalul recitalului ei a fost fantastic!

razvan spunea...

cam dese... poate prea dese concertele in ultima vreme. initial se spusese ca un concert pe luna cu intrare, acu s-a ajuns in fiecare saptamana... mi-e dor de o atmosfera mai intima fara "vedete".

FolkFrate! spunea...

Razvan, s-a nimerit sa fie o tura cu multe concerte. Se mai intampla. Asa s-au nimerit sa fie artistii liberi, asa s-au aliniat planetele si tot asa. Miercurea viitoare planuim deja obisnuita petrecere "om bun after party". Sa vedem daca ne iese. Apoi, concertele Folk se vor muta probabil joia (nu neaparat in fiecare joi) iar seara folk frate va ramane "fara "vedete"".

Mysha