vineri, 25 septembrie 2009

M-am intors

Sunt eu... Cronica. Vorbisem cu folkfratii sa imi iau concediu o luna. Sau ma rog... 4 saptamani. Dar se pare ca sunt atat de indispensabila incat Mysha m-a chemat din concediu special pentru voi.
Miercuri 23 septembrie.
Seara cu chef. Toata lumea care s-a suit pe scena (Folk Fratii, Nico, Alex si Aurica, Vlad Rulezz) au avut un chef nebun de cantat. S-au cantat de toate, si vesele si triste, dar cu un chef cum parca n-au mai avut oamenii astia de mult. Atat despre miercuri. Stiti bine ca nu prea se poate pune in cuvinte ce se intampla acolo.
Eu am venit din concediu in special sa fac urmatoarele anunturi:

1. Nu uitati de marti 29 Septembrie. Vine Emeric Imre cu al lui set. Seara, desi se intampla marti este organizata de FOLK FRATE.
2. Miercuri 30 Septembrie .... Maraton Folk la Sala Palatului. Sper ca mai gasiti bilete.
3. Tot Miercuri, 30 Septembrie... La Folk Frate... Maraton Folk After Party. Va asteptam
4. Tot Miercuri, 30 Septembrie, la Maraton Folk After Party, adica la Folk Frate, avem placerea de a o avea alaturi de noi pe Crina. Pentru cei ce nu stiu, Crina este vocea trupei "Mar Verde" din Iasi. Asa ca vom avea "NU", "Aici Acum", "Zece" si ce si-or mai aduce aminte oamenii aia ca stiu sa cante de la "Mar Verde" in variante cat mai aproape de adevar.

Atat. Ma duc inapoi in concediu. Tura viitoare sa chemati o cronica de imprumut. Eu nu ma mai intorc in urmatoarele saptamani. Cronicile de imprumut se pot trimite la folkfratearondgmailpunctcom.

Cronica Folk Frate

6 comentarii:

Vlad spunea...

Se pare k sunt primul decis sa iasa inaintea ta pentru a ti ura un " Bine ai revenit ! " Intr adevar, o seara super ... din toate punctele de vedere... majoritatea celor prezenti erau =P~ (fa l pe mess si ai sa vezi ce inseamna)... nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc la ziua de marti, si cea de miercuri, ce vor urma, park mi salta inima de bucurie ... See ya soon !

Cronica de imprumut 1 spunea...

Cronica FF, concediu placut in continuare, o seara Folk Frate asa cum cam de multisor nu sa intamplat... sper sa se repete cat mai curand si de cat mai multe ori.
Iti promit ca saptamana viitoare iti voi tine locul, imi asum inca de pe acum rolul de "Cronica de imprumut"... cu toate ca sper sa fim mai multe... sa ne intindem la o barfa despre serile astea doua care se anunta intr-un mare fel.

Nico spunea...

Da da da. Cum bine zicea Za Duff-ul - a fost simplu si frumos. Si mai adaug eu - si foarte cald.
E atata caldura...

Vlad spunea...

... si putin fum ...

Anonim spunea...

Cu riscul de a parea imbecila celor care-s familiarizati cu blogul asta, sa-mi ziceti si mie unde se canta..sunt total p'afara dar stiu ca vreau sa merg sa ascult pe Crina. Ms

Anonim spunea...

Se canta in Iron City (Blanari 21) la subsol. Se incepe la 21.45 (teoretic :D)