vineri, 7 august 2009

Fara cuvinte.....

Ne pare atat de rau..............
Ne luam ramas bun luni 10 August la ora 13 la cimitirul Bellu ortodox.
Somn usor Tatiana.

5 comentarii:

nico spunea...

...
Dumnezeu sa o odihneasca!

Dragoş spunea...

Uneori, lucrurile simple sunt cele mai frumoase. Muzica Tatianei Stepa este unul dintre aceste lucruri. Fără complicaţii, fără tehnici surprinzătoare. Doar... cu suflet. Răscolitor până la lacrimi.
Îmi va fi dor sa spun "Eu trebuie sa ies din sală, altfel încep să plâng..." Ani de-a rândul am spus asta când o auzeam cântând pe scenă pe Tatiana Stepa.
Încep să ne moară bătrânii şi din păcate nu găsim alţii ca ei de cumpărat.
Adio, deci, pe curând! Să-I cânţi şi Lui la fel de frumos cum ne-ai cântat nouă...

Adrian spunea...

Intr-adevar... fara cuvinte... :( Ramane amintirea celor doua concerte in care am ascultat-o... Doar doua... am descoperit-o pe Tatiana Stepa tarziu, aproape din intamplare...

Dumnezeu s-o odihneasca!

ioana spunea...

Am vazut-o in ultimul sau concert la festivalul Folk You.Si cei de sus vor sa-i asculte cantecele,altfel am fi egoisti...Dumnezeu sa o ierte!

Lia spunea...

Pe scena din Vama Veche -Folk You 2009- Tatiana parea un fulg in bataia vantului. Atat de fragila si totusi atat de puternica, statea dreapta in fata publicului ei drag. Plutea multa emotie imprejur, in spatele scenei si printre spectatorii care se ridicasera in picioare pentru a-si arata admiratia. Nu stiam atunci ca era cantecul ei de lebada. Pacat!
La coborarea de pe scena i-am amintit ca o asteptam la Pariu pe Prietenie (Bocancul Literar) si mi s-a parut ca am vazut o licarire de bucurie in ochii ei.
Am aflat vestea trista in mijlocul lumii de folk din Tabara Folk - Calafat 2009. Seara de vineri i-a fost dedicata, pe fundalul scenei a stat o candela si un buchet de flori in fata fotografiei ei.
Dormi in pace, Tatiana!