joi, 27 august 2009

Cum v-ati simtit?

Iar nu ne-a iesit.... De fapt... habar n-am. Sa-mi spuneti voi. Eu m-am simtit bine, si din ce-am vorbit cu ai mei colegi si ei s-au simtit bine. OK, nu prea ne-a iesit din punct de vedere muzical, dar ne-am simtit bine. Si asta conteaza. Speram ca si voi.


Mysha

5 comentarii:

crisa spunea...

a fost dragut. au fost si piese noi pt mine. Un pic cald la inceput si mult fum de aia i-am zis lui Johnnie sa dea drumu un pic la aer k nu se putea sta...da nu a vrut... :-) da una peste alta a fost frumos... normal k fiecare seara de miercuri e unica. ne vedem miercurea viitoare cu forte proaspete... naspa k incepe munka...era bine in concediu :-( :-)

Bubu spunea...

fu fain! rau de tot!:P m-ati facut sa stau pana dimineata, desi a doua zi - munca! dar a fost foarte ok! un pic cam sufocant aerul la un moment dat...una - doua piese macelarite....dar acelasi stil folkfrate si aceeasi atmosfera de..."acasa"! a meritat chiauneala de la birou de a doua zi!;) salutam Iron City si pupam echipa Folk Frate!:)

Oana din Bucate spunea...

A fost doar altfel. Cu piese "clasice" deja si cu piese mai noi, poate in alt ritm decat cel obisnuit, dar nu in sens rau. Poate doar o oaresce rupere intre oamenii de pe scena si public, dar pana la urma cine vroia sa stea sa "prinda muzica" avea de castigat. Asta e senzatia cuiva care dupa ce a zis ca pleaca la 12 a mai stat intr-un colt o ora si...

Anonim spunea...

l am vazut la un mom dat pe Andrei din Za Duff... de ce nu a cantat si el ?

FolkFrate! spunea...

Pai a fost si Andrei, dar nu a manifestat vreo dorinta clara sa cante. Data viitoare il pacalim sigur. Si poate facem intr-o marti chiar o cantare za duff unplugged...