joi, 12 martie 2009

In IRON CITY man!

Dupa un inceput mai moale(aka mai romantico-sentimental) , cu mine si Mysha primele piese. A urmat Domnu' Dragos Boeru(ne era dor de el) care ne-a umplut sufletele cu cateva piese in stilu-i caracteristic, deranjat din cand in cand de mine . Stefan Tivodar a revenit si in aceasta saptamana si ne-a incantat , a fost si Alexandra Andries , cu cateva piese dragutze. Pana in mizul noptii toti cei care au cantat au fost acompaniati de mainile si bongosul magic apartinand invitatului nostru permanent Fram ICE AGE ursul Polar :D. Au fost si prospaturi , adica , Radu o mai veche cunostinta de a noastra si Razvan un chitarist deosebit ajutat de Cristinissima la voce. Nu puteam sa uit si de cealalta isima a serilor Folk Frate aka Nico Palarie care a cantat la inceputul serii (cam putin dupa gustul meu) alaturi de Mysha piesa Gandacul apartinand talentatei Catalina. Nu a lipsit nici Rulles din programul serii (acest copil teribil si plin de surprize placute). In restul serii am can
tat cu Teddy pana la epuizare ( a mea , bine inteles) ... Sper ca nu am uitat nimic important!

Lipsit de muza... al vostru Johnnie

11 comentarii:

Anonim spunea...

tare dor imi e de voi...!!!:((( timp de 4 luni o sa mi lipsiti,si nu va voi mai asculta acordurile in fiecare miercuri seara...am plecat intr o tara calda si mi am luat cu mine inregistrari..deci va voi avea in suflet si timpane!Va doresc s o tineti tot asa pana ma intorc!Va salut!forever folk! iulia

SI Vali,Iuli si Crisa..sa-mi povestiti si mie din culise:)

Vlad spunea...

MAN In MAN Iron MAN City MAN... MAN We've MAN been MAN like MAN lions MAN in MAN Iron ... MAN ... O MAN seara MAN faina MAN ... MAN ... MAN ... cu MAN un MAN fes MAN colorat MAN ... Poate MAN data MAN viitoare MAN o sa MAN se MAN miste MAN si MAN publicul MAN pe MAN ritm MAN de MAN reggae MAN cu MAN noi... MAN... Usor MAN cu pianu MAN pe MAN scari MAN... Asta MAN nu e MAN cea mai MAN reusita MAN postare MAN a mea MAN... pe miercuri ... MAN !!!

Cristina Andrieş, spunea...

MAAAN!!! All this "MAN"-ning make me dizzy...

You be chillin', MAN!

Vlad spunea...

acum sunt mai pustiu k ntotdeauna ... de cand ma simt tot mai bogat de tine... MAN ... =))

Cristina Andrieş, spunea...

Vlad, fără provocări din astea, că o să ne omoare Imi dacă îi facem din "Nebunul de alb" o piesă folko-jazzo-reggaeo-cineştieceîţimaitreceprinminte.

:)

Vlad spunea...

hmmmm.... eram un copiiiiil, cand alergaaaaam, prin iarba de acasa MAN ... sau... in clipa n care patrund in casa, si ... viiijelie voi suuuflaaa MAAAAAN ... oq draqului cand vine, MAN ... :)) sau ... =)))))))))))))))))))))) batrane m a ntrebat un MAN jooleet in coate =)))))))))))))))))))))

Cristina Andrieş, spunea...

Ai fumat ceva, (man)?
:)

Vlad spunea...

nu fumez, woMAN !

Cristina Andrieş, spunea...

Nooo MAN, nooo cry.
(We gotta stop this! Până nu e prea târziu... Zic...)

Vlad spunea...

ok MAN ! Knockin on heaven' s door MAN ... Just a Little Patience, MAN ...Don't Cry, MAN ...

Anonim spunea...

okeeei....ma bag is eu printre acorduri si discutii reggae:P O seara superba cu un Misha melancolic sau chiar mai mult de atat(dar care a reusit sa ne incante cu acordurile lui),cu un Johnny plin de glumite si prea putin Nico.See you next week!!!

Larisa