joi, 5 martie 2009

De la Anna...

Hello, azi voi incerca sa fac si eu o cronica a serii de miercuri.....
A fost o seara in care foarte multa lume a "evadat" in Orasul de Otel, o seara putin ciudata, practic impartita in doua parti.... seara a fost deschisa de amfitrionii serilor de miercuri Johnnie, Mysha si Teddy (la butoane), au inceput cu cele "Trei garoafe", dupa ce au incalzit atmosfera pe scena au urcat Comanel si Fram (impreuna reprezentand 3/4 din "Trupa Verde") si Stefan Tivodar, in scurt timp li s-a alaturat si Alin (baiatul cu vioara fantastica)... facandu-li-se pofta de cantat Mysha si Johnnie au revenit pe scena impreuna cu Fram, Alin si Stefan Tivodar... cantand diverse melodii........(Johnnie...avand si un moment de "exprimare libera a anatomiei umane...") Tot dragul nostru Johnnie ne-a si recitat....acompaniat la vioara de Alin si la chitara de Mysha. Apoi a urmat un moment in care scena a devenit neincapatoare... s-a cantat la: Chitara - Mysha; Vioara - Alin; Claviton (sau muzicuta...dupa cum o stiu eu) - Stefan; Johnnie - voce; Bogdan (alias Boddie alias Paw Waw) - pieptene magic; Bongos- Fram (ursul caruia ii place sa cante despre broaste testoase); Comanel...la laptop(chitara) in cazul in care am uitat pe cineva.....mii de scuze), dupa acest moment multiinstrumental pe scena a urcat partea frumoasa (la propriu) a serii: Nico Palarie si Cristina Andries, acompaniate de Mysha , Alin si...Tivodar... (in aceasta formula s-a cantat o singura melodie "Vijelia") apoi Nicoletei ia fost pregatita o surpriza(care de fapt nu a fost pregatita) a primit chitara in brate... si indemnul de a ne canta impreuna cu Alin... si au facut-o foarte frumos. In continuare "Trupa Verde" (in formatie completa de data aceasta) au facut ce stiu ei bine sa faca... (au cantat... la ce va gandeati???). Si cam asa s-a incheiat prima jumatate a serii...
In cea de a doua jumatate cei ce ne-au (in)cantat au fost Cristina Andries (aceasta Felicia Filip a Iron City-ului), Stefan Tivodar, Vlad Rulezzzz si dragul nostru Johnnie. Acestia patru in diferite formule (Stefan & Cristina; Stefan & Cristina & Vlad; Cristina & Vlad; Stefan & Cristina & Johnnie....si tot asa...restul de "combinari de n luate cate k" sa le faceti singuri ) au cantat o gama variata de melodii... de la "Pe o panza de paianjen" la "New York, New York" la Calul din Malboro la Oh, Carol ( aici partea vocala a fost sustinuta de domnul Adie... care nu are nevoie de amplificare este amplificat f f bine de la mama natura).
S-a cantat si pentru Rontz....( nu pot detalia momentul...)
Am avut placerea sa ascultam si o compozitie a lui Stefan Tivodar "Acasa" (poate mai auzim si altele pe viitor...)
L-am ascultat si pe Radu (cred ca asa il cheama) o "prospatura" care a mai aparut pe la Folk Frate.
Asa dar... dupa cum ati putut citii a fost o seara plina... o seara poate putin mai ciudata... dar o seara (noapte) frumoasa ...
Va multumim voua celor care urcati pe scena... uitand de neplacerile de peste zi si ne incantati in fiecare saptamana.

P.S. Va voi pune un mail si cu pozele de ieri seara, poze ce exemplifica tot ce am povestit.


Anna

14 comentarii:

Anonim spunea...

cum adica "Comanel si Fram (impreuna reprezentand 3/4 din "Trupa Verde")"???
75%???
Adica Janel e doar 25%???
Iar Fram sau Comanel reprezinta fiecare cate 37.5% /:) nu inteleg...

Anonim spunea...

adica jenica + comanel = fram... si aici ma refer la greutate :P

Anonim spunea...

felicitari lui stefan pt. prestatia de ieri si de la tv!!!

Anonim spunea...

Da, Mysha....exact asa am gandit-o si eu....:D

Fram spunea...

multumesc din inima partidului....URATILOR!!!!:P sau...gelosilor, sunteti gelosi ca io-s mai mare, ha?!:D

Anonim spunea...

Anna draga, foarte frimos post! Dar... eu am spus DOUA TREIMI nu TREI SFERTURI din Trupa Verde!

Anonim spunea...

Johnnie, multumesc pt apreciere....iar in ceea ce priveste Trupa Verde...nu te-am citat...mi-am exprimat parerea :) stiind ca baietii din Trupa Verde au umor si nu se vor supara....;)

Anonim spunea...

'Tomeito-Tomato'. Ce mai conteaza cate treimi este Fram - fara numar! La mai mare :)
Si acum trecand la lucruri serioase, ma bucur Anna, ca venind miercurea in Iron iti incarci bateriile si ma bucur pentru ca sincer...uitasem un picut ca oamenii cei multi (bravo!) cu care ne intalnim mereu, vin cu mare placere si apreciaza -unii mai mult altii mai putin - omul de pe scena.
E bine sa ti se aminteasca lucrurile astea din cand in cand.
Dupa o perioada de lene profunda,am ramas datoare unor oameni cu ceva cantecele, asa ca promit sa fiu mai pregatita pentru viitoare surprize si nu numai.
Pe miercuri!

Anonim spunea...

daca mai puneti multe comentarii anonime in care ma laudati, o sa zica lumea ca-mi fac PR singur ;))

:D
multumesc pentru opinii. orice opinie e buna, indiferent daca ma injura sau nu. voi incerca sa fac treaba si mai buna datile ce vin.

Anonim spunea...

Eu am participat doar la partea a doua a serii (ca, deh, am venit la 1juma in Orasul de Otel), aceea cu "combinatiile de stefan luate cate cristina si rezulta jonnie si vlad pe scena" :) Dar fu fain tare. Si o sa spun aici ca la mine nu am facut cronicutza ca trebuie sa stati o data pana pe la 3jumate ale diminetii sa o ascultati pe domnsoara Andries cantand "Seductie" impreuna cu Tivo. Demential! Sa ne vedem data viitoare sanatosi.

Anonim spunea...

Pentru "lumea" la care se refera Stefan: sa stiti ca Stefan nu-si face PR singur!Daca aveati de gand sa spuneti asa ceva, va rog eu sa n-o faceti pentru ca Stefan tine prea mult la parerea voastra. Multumesc!

Vlad spunea...

Fram este un personaj a carui dimensiune nu va fi intrecuta decat de catre bunatatea sufletului sau ... :D

Anonim spunea...

Cam...foarte DA ! Seara de folk din iron e magica de-a dreptul.
Nu te mai poti dezlipi de pe scaun (sau lada de bere...).
O fi poate si fiindca trebuie sa faci "tara tara vrem ostasi" sa iesi, dar si asta-i o bila alba, ascultatori de folk sa tot fie !

Folk, frate, nu altceva ! :)) S-a mutat din nou weekend-ul miercurea :))

Si mai e si atmosfera de Vama Veche, Doamne ce dor imi e de Vama...

Sa ne traiti, baieti (si fete), si sa ne cantati si sa ne minunati muuuulti ani de-acum incolo !

A, si P.S., ziceati ceva de un concert Zoia Alecu ? Spuneti-mi ca n-am visat...

Anonim spunea...

imi place muzica folk...fac parte din mediul acesta dar sincer in ''orasul de fier'' daca trec, trec sa ascult doar doua voci care mie imi plac...mysha si dragos boeru....cat despre restul care mai canta...sunt ok dar atat!