sâmbătă, 21 martie 2009

Carari de maci, Zoia Alecu, orasul de otel si voi.....




La inceput mi s-a parut ca suntem tare putini. Dar VOI ati tot venit, si ati venit. Mai tarziu decat deobicei dar orasul de otel s-a umplut. Seara a inceput cu un minirecital Alina Zaharia. Nu ne mai cantase de mult. Mie unu mi-a placut tare mult. "Cea mai buna chitarista pe care am vazut-o in ultima vreme" a spus Zoia.




Concertul Zoia Alecu a continut piese de pe noul album, Carari de maci, dar si piese mai vechi. A stiut sa ia publicul dupa ea, si s-au cantat piesele ei, asa cum VOI (cetateni ai orasului de otel) stiti sa faceti.




Apoi, Stefan Tivodar, Cristina, Zoia (care a venit sa cante si cu noi) Mysha, Teddy de la mixer, Johnnie "nu uitati sa ma votati" Macelaru' , Body, Dragos Boeru. Sper sa nu fi uitat pe nimeni. In continuare asteptam cronica alternativa.



MYSHA


P. S. Un mic anunt:

datele de difuzare ale galelor Gaz pe Folk, si anume 21 martie(17.30) si 28 martie(17.00), pe tvr2.

5 comentarii:

Vlad spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cristina Andrieş, spunea...

Wha, man?

Anonim spunea...

Foarte frumoasa cantarea Zoiei. Sincer, m-am bucurat foarte tare sa vad ca avea emotii. Emotiile sale mi-au dat de inteles ca aceasta cantare a insemnat ceva pentru ea. Nu a cantat pentru ca avea trecut un recital in agenda, ci a cantat din suflet si cu drag si cu emotiile de rigoare.
Mi-a placut tare. Mi-a placut si Alina Zaharia care credeam ca uitase de noi, dar in acelasi timp imi place ca ne face cate o surpriza si atunci cand crezi ca te-a uitat, apare.
Si mi-a placut si atmosfera incinsa de rasta si palaria lui Johnnie si de buna dispozitie care au facut-o pe Zoia sa se alature celor de pe scena si sa imparta un moment frumos.
Cred ca fiecare a primit ceva miercuri. Eu sigur mi-am primit partea mea. Sper ca si voi.
Ne vedem miercuri.

Anonim spunea...

Si pentru ca am uitat mai devreme, vreau sa ii pup in mod special pe Alina Manole, Dragos Boeru, Stefan Tivodar, dragii nostrii prieteni care ne fac serile de miercuri 'ataaaaaat de...' frumoase, intrucat a fost/este ziua lor.

'LA MULTI ANI' si sa ramaneti la fel de frumosi multa vreme!

Anonim spunea...

foarte frumoasa seara pe carari de maci:) zoia a fost super! cat despre mysha, stefan, cristina, teddy, johnnie, fram uitasem cat de faine sunt cantarile voastre!