joi, 6 noiembrie 2008

ORELEdouazecisiunusitreisprezeceminutetrecuteFIX

DA..... O premiera pentru seara Folk Frate de cand ne-am mutat in Iron City. Am inceput la timp. Adica la ora 21:13. Pe langa faptul ca am inceput asa devreme a fost si o seara foarte plina. Iar sa cantat mult, iar ne-a prins dimineata, iar a fost multa lume (ceea ce ne bucura). Sa vedem daca imi mai amintesc ce s-a intamplat aseara.
Intai eu cu Johnnie(4 piese)
Dragos Boeru - vreo ora jumate , timp in care a cantat vreo 3 piese si cu Andrei Vacaru (solist vocal la trupa Za` Duff)
Jenica si Comanel - vreo ora
2 baieti de am uitat cum ii cheama - vreo 4 piese
De aici s-a rupt filmul asa ca sper sa imi povestiti voi.......


MYSHA - chel si mahmur

9 comentarii:

Anonim spunea...

Da... suptscriu... ciorba buna pe scena cu trufandale coapte frumos, ciorba buna si in fata scenei, facuta in mare parte de a noastra Mamaica (inca o data, multumiiiim).
Sa incerc acum realcatuiesc in mintea Mishului cele doua ore pe care le-am mai petrecut eu in Cetate de cand i s-a rupt lui filmul... din care, sincer sa fiu si mie imi lipsesc cateva fragmente...
S-a cantat la multi ani pentru Carmen, s-a(m) recitat o poezie, s-a cantat in formula completa Folk Frate (baietii sunt un fel de "Trio Grigoriu" al folkului din Iron City - by the way... broasca face "oac" sau "uac"???). S-au consumat beri, s-au pupat fete (nu intre ele... ca sa elimin orice inchipuire din mintile bolnave), s-au spart sticle, s-a ras, s-a glumit, s-au facut poze... Inu, SA NU UITI CE-AI ZIS LA "TOILETTE"...
Eu cam atata imi amintesc... am plecat pe la 2:00, asa ca am o scuza...

PS: Pot sa fac de pe acum o rezervare? :D

Andreea spunea...

faine serile cu folk, daca ati renunta la deschiderea "pentru pareri, sugestii si reclamatii intrati pe folkfrate.blogspot.com" ar fi perfect, eventual un afis desi sunt aceeasi oameni in fiecare miercuri...
oricum, super! :)

Nicoleta spunea...

o miiica rugaminte... s-ar putea canta intr-o seara si melodia originala pentru care se cer intotdeauna scuze fanilor Vama Veche? "Ana" este o melodie frumoasa, zic eu... si... mai au cei de la Vama Veche cateva cantece dragute... "Nu am chef azi" fiind unul dintre ele. :P

Anonim spunea...

Buna dimineata, copii!
Pai fuse o seara-noapte-dimineata de pomina, in urma careia la mine in casa nimeni nu s-a dus la timp la munca iar altii nu s-au mai dus deloc...hihi! Ca deh, am sarbatorit-o pe mamaica si a iesit cu cantec, ca de obicei.Am facut poezii, am dansat, ne-am emotionat, am cantat.Cam asa:'Luuuung,luuuu....uung,luuuuuuung'!

Andreiwl spunea...

eu vin de putin timp in iron, cred ca e a 6-7-a oara, si folkfrate e foarte misto, cred ca o sa fac un obicei din a venii in fiecare miercuri... dar o sa ajung mai devreme sa prind si eu un loc pe lada :d. Dar miercurea asta a fost mult peste normal de fun. I-am cantat la multi ani lui Carmen, si ea ne-a dat bere, dap am baut multa berea, am mai facut niste poze, scuze pt ce cei ce i-am orbit cu blitzul. Caterinca baietii cei noi (Andrei si Claudiu, parca), de Jenica si Comanel nu mai zic, Dragos Boeru misto poezia de la miezul noptii. A fost fun, toata seara, pentru noi cel putin. Va auzim miercurea viitoare, daca ne mai primiti (dupa spartul sticlelor and all).

P.S.: De ce s-a tuns Mysha?

ioana spunea...

aaaa...nu stiam eu pe cine "injur" cu blitzul!pan-aici!Foarte tare seara...era sa nu recunosc pe cineva care si-a dat jos podoaba capilara si ii sta oricu`super!asa se mai vad si trasaturile omului....cantece frumoase..."pisica neagra" vedeta serii!ma simt ca acasa...ne vedem data viitoare!ciao!

andra spunea...

Da..s-au mai intamplat multe pana dimineata..si a fost f tare..mai ales hip-hopul lui Vlad:P
Si totusi as mai avea o intrebare..de ce nu se mai adauga si putin de Tanase in ciorba?
Poate il vedem si pe el miercuri...ca o sa fim acolo.

Adrian spunea...

Tanase, daca nu ma-nsel (se poate verifica pe foreverfolk) e in turneu cu Tapinarii... Absenteaza motivat din Iron City :)

Adrian spunea...

Pana la aparitia cronicii scrise de Mysha, gasiti cronica mea pentru seara de 12 noiembrie 2008 la

http://blog.360.yahoo.com/blog-.6lJmCUwf7RUIesoSai4r3Hf1wl6BnHmFKZE?p=1120

Felicitari pentru cele placute din serile folkfrate! :)