joi, 13 noiembrie 2008

O seara faina!

Da a fost o seara faina! Sau asa sper eu, ca si voua va placut la fel de mult cat mi-a placut si mie... Deci: Mysha-putin
obosit; Teddy-putin absent si distrat ; Johnny-pierdut in frumusetea toamnei :D Am inceput eu cu Mysha cu cateva cantece de Toamna, apoi s-a bagat Comanel (proaspata victima a recesiunii economice), dupa care a intrat si Jenica in scena pt vreo ora. Prospaturile de saptamana trecuta , adica Claudiu si Andrei , au recidivat cu cateva piese simpatice. E... acu momentul culminant al serii ... Nico a cantat inpreuna cu mine , Mysha si (surpriza) Sabina, adica fata cu care canta Mircea Iordache "Iubita mea e marea" cand am auzito prima oara, piesa mai sus amintita! Dupa aceea Nico si Mysha ne-au interpetat cateva frumoase melodii indelung aplaudate. A aparut pe scena si Teddy care a cantat inpreuna cu mine,Comanel,Vladutz Rulzz si Cristina cea simpatica. Spre sfarsitul serii a cantat si Bolek. Am incheiat eu si Teddy pe la 4.30... Cam atat... deci o seara faina... PAREREA MEA! Va salut si va asteptam miercurea viitoare cu bateriile incarcate! FOLK FRATE!!!


Johnny Macelru'

9 comentarii:

ioana spunea...

Chiar,FOLK FRATE!...cu toata oboseala si "absenta" voastra pe care poate numa`voi ati simtit-o,noi ne-am bucurat de moment!aa,si "Iubita mea e marea" m-a rascolit in cel mai bun sens!(+multe altele)Super!Super!Super!.....si poate cantati mai multe de la Alifantis:) ...Va salut!

Anonim spunea...

Ai dreptate Johnny, faina seara ieri seara!Audienta este cu adevarat de apreciat pentru faptul ca a rezistat eroic fara Mc'( I'm lovin' it) o periada:)
Si ca sa ne intoarcem la ale noastre, chiar m-a bucurat faptul ca am avut-o si pe Sabina printre noi si pe cele mai proaspete 'prospaturi'.Am avut si 'atata caldura...de unde vine' desi afara era destul de frig.
Din motive de (I'm lovin' it) si de oboseala am parasit seara destul de devreme dar sunt sigura ca s-a continuat la fel de fain precum a inceput.Sper sa imi iau revansa saptamana viitoare si sa imi incarc cum trebuie bateriile.
Pe miercuri!

Orhan spunea...

O seara cu suflet mi s-a parut mie... S-a cantat fain frumos, emotionant! Cu toate ca instrumentele parca nu tineau deloc cu lumea aseara... ba nu a mers una din chitarile tinerilor ba nu se acorda chitara lui Mysha si tot asa... dar s-a cantat... Cu toata diversitatea de gen de la folk neaos romanesc pana la floyd si purple ... Ne place!
Eu unu, dupa multele tentative mi-am luat inima-n ... habar n-am.. sa zicem dinti si-am suit pi scena... in anonimatul meu de baiat cu par frumos (:P, daca s-a zis macar sa ma laud acuma :P)sa spun o poezie... pe care am zis-o, cu emotii cu tot.. cu versuri putin incurcate si fara sa stiu exact daca a auzito cineva... eu sper ca da. Pentru curiosi.. era "Amiaza maura" de I.L. Caragiale...
Cert e ca... miercuri de miercuri ai de ce sa vi in Iron City, sa-ti destupi urechile si mintea, sa te lafai in muzichie buna si atmosfera parca desprinsa din "Vis de primavara" ...
Asa ca astept sa ne vedem cu totii miercurea viitoare, in aceiasi "camera micuta, dar de prieteni plina"

Cristina Andrieş, spunea...

Folk, frate!

(Johnny, ai o bila alba! Pentru asta, promit ca n-o sa mai fiu nici macar pseudo-fumatoare in preajma ta.)

Anonim spunea...

Deci...eu am fost pt prima data miercuri in Iron City....sincer...atmosfera m-a dat pe spate...In mod sigur voi revenii si probabil din ce in ce mai des....imi plac lucrurile facute din si cu pasiune...

andra spunea...

As vrea sa fi scris ceva care sa reprezinte numai seara de 12 nov. dar totul pare sa urmareasca un tipar in iron la seara FolkFrate,si nu o zic deloc ca pe ceva de rau...sunt seri faine toate pentru ca au toate ceva al lor...poate suflet cum spunea orhan.
Ce sa mai spun...ne vedem fara doar si poate miercuri la o noua seara FolkFrate..as putea spune chiar inevitabil :P
O saptamana cat mai faina si sa va imbracati bine!:P

Larisa spunea...

Da....superba seara de miercuri...poate cam romantica:P...dar superba!!!M-am indragostit de Iron:D

Anonim spunea...

Folk, Frate ! Se pare k ziua de miercuri 19, va fi prima, dupa mult timp, pe care o voi rata, fiind prins cu serviciul... voi munci cu gandul la voi, iar pana saptamana viitoare va trebui sa am... just a little patience, yeaaah... va pup, si, app, bafta Fram! am auzit k miercuri... ;)

Adrian spunea...

Deci "Amiaza maura"... Fain moment! :)