vineri, 21 noiembrie 2008

o seara atipica

Dap. cat de tare e sa tii o seara de folk cand abia vorbesti? FOARTE TARE. Noroc cu sosul ala iute de ne-am mai dat niste voci..... ;)...... In rest de bine. Mi-a placut. Post scurt azi pentru ca am acces la net foarte limitat. Va asteptam si miercurea viitoare.
Ah! Sa nu uit. Vrem sa facem o seara folk frate la munte. A se retine LA munte nu PE munte.
Ideea e asa. Mergem undeva unde sa avem la dispozitie o "sala de mese". Bem ceva, si cantam la rece. toata noaptea. Daca va place ideea si vreti sa va bagati, d-ati un semn aici si vedem noi cum si cand si mai ales unde o organizam.

Ne vedem Miercuri



MYSHA

8 comentarii:

Anonim spunea...

Mysha, toata lumea este racita...deci....oricum faptul ca nu ai facut pe victima si ai cantat oricum(si ai cantat chiar super)este minunat...
In ceea ce priveste seara folk LA munte...cum putem sa participam????

Anonim spunea...

dap, ideea cu muntili e buna. pe undeva, pre dupe decembre. sa fie iarna, sa fie frumos si sa se cante. count me in, dar anuntati din timp, ca sa stim cum facem cu scarbiciul.

Anonim spunea...

Tabasco si castraveciori murati la FolkFrate!
Foarte buni pentru raceala si pentru oamenii de pe scena, dar in cantitati moderate! Ar putea fi o buna strategie de marketing pentru bar, caci eu una am atentat la toate sticlele de apa, bere sau suc de pe masa! Hihi!
Revenind la ce spunea Mysha, dupa cum s-a anuntat miercuri, data pentru iesirea la munte este deja stabilita: si anume week-endul cu mosul Nicu (6-7) ca sa fie ok pentru toata lumea si sa poata fi liber si Stefan :)
Pentru mai multe informatii stati aproape de blog.
Pe miercuri!

ioana spunea...

heyo!Foarte tare atmosfera,ca-ntotdeauna.M-am simtit in mediul meu ideal.Ati inceput cu Alifantis daca tin bine minte:D Mi-ar placea sa ascult si "more than words"-Extreme :D ar suna foarte tare.A,si cu escapada la munte...poa` sa vina oricine.. ? am inteles ca sunt vre-o 30 locuri...si cred ca vor fi foarte multi voluntari...oricu..intalnirea de miercuri e nelipsita:)Va salut!

Anonim spunea...

interesant chiar aveam nevoi de asa ceva... o iesire la cabana, vin fiert sau nu, depinde de cine se ocupa de astea heheheh si cel mai important o chitara si cinceva sa cante la ea... pai io ma inscriu....dupa echipa folk frate si voi 4...va pup si ne vedem miercuri. crisa (si eu am racit bu)sincer o sa iasa demential pt ca asa ies si serile de meircuri... :-)

andra spunea...

Da..dragutza seara de miercuri.as putea spune "ca de obicei" desi parca a fost un pic mai "inghetata".Dar asta e,iarna si-a facut simtit facuta prezenta chiar si in inima calduroasa a orasului de otel..in primul rand cu viroze :P.
Despre iesirea la munte as cam spune si eu prezent,mai ales ca vroiam sa dau oricum o tura inainte de sarbatori,iar acum ca s-a ivit ocazia..cu atat mai bine.(poate chiar ne bucuram de vreo partie,nu numai de vin firt si chitara,ca tot a inceput sa ninga,asta asa ca sugestie ;))Asa ca probabil ca o sa ne vedem la gara :D

Iar pana miercuri la intalnirea saptamanala..imbracati-va bine si mancati muuuulta lamaie!

poate... spunea...

Avand in vedere ca si eu, si sor'mea suntem "abonate" ale barului in fiecare miercuri la seara folk si iesirea la munte se nimereste a fi in ajunul zilei ei de nastere, va anunt(am) ca nici la munte nu scapati de noi..:D

Anonim spunea...

salut
nu am ajuns miercurea trecuta si-mi pare rau... cat despre seara la munte, astept detalii si poate vin :)