joi, 3 iulie 2008

Racoare la FOLK FRATE (Mysha)

Pentru prima oara de cand Folk Frate a ajuns in Iron City, avem racoare. Poate chiar prea racoare. Ideea generala este ca acum nu mai e fum, nu mai e oribil de cald. Va asteptam sa va convingeti saptamana viitoare. Cat despre ce s-a intamplat miercuri 2 iulie... mai bine va las pe voi sa ziceti una alta. Mie unu chiar mi-a placut. Desi "Variax"-ul (chitara fara doze) meu a fost suparat pe mine in unele momente, chiar sper ca v-a placut si voua ce stie el sa faca. Stefan Tivodar a fost la inaltime, ca si Tanase si Pisica... Astept impresii, iar daca aveti poze de dat de la folk, le astept la adresa de gmail a minunatei seri folkfrate.


MYSHA

4 comentarii:

andra spunea...

asa-i ca a fost tare fain aseara...dar cred ca m-am obisnuit deja cu asta..
oricum atmosfera e faina chiar daca mere (sau nu) chitara,chiar daca se aude (sau nu) bine,chiar daca e cald...sau nu:)
asa ca la cat mai multe seri faine in iron city la FOLK FRATE!
ANDRA

Anonim spunea...

Tinand cont ca domnul Mysha nu vrea sa isi dea cu parerea legat de ce a fost miercuri,2 iulie, in Iron, puteti vedea o parere (mai mult sau mai putin obiectiva) aici: http://sareadinbucate.wordpress.com/2008/07/03/aer-conditionat-si-folk/
Varianta pe scurt e asta: fu fain tare :)

Anonim spunea...

Sa traiti frumos :) Salutam FolkFratii!

paulika spunea...

ieri am ajuns pentru prima data in iron... nu stiu cum,dar m-am surprins dintr-o data batand cu palmele pe genunchi in ritmul muzicii; a fost minunat si am hotarat ca o sa mai fie si miercurea viitoare si tot asa...!!!