joi, 10 iulie 2008

After Party Johnnie Macelaru....

Nu prea stiu ce s-a intamplat miercurea asta. Stiu ca s-a cantat. Ca de obicei. Si tot ca de obicei s-a cantat mai bine, sau mai prost, mai corect sau mai fals, iar noi am fost mai treji sau mai ametiti. Dar asta nu e nimic nou. Doar o obisnuita seara de Folk Frate. Sper ca v-a placut si voua, asa cum ne-a placut noua. Johnnie a implinit 21 de ani.... Vreau si eu asa un party de ziua mea.....


Mysha

3 comentarii:

Anonim spunea...

pentru niscaiva poze de miercurea care tocmai a trecut poti sa arunci un ochi pe link-ul din semnatura. sper sa placa, desi ar putea avea cam mult zgomot de imagine.

Anonim spunea...

Cronicutza de rigoare e de gasit la link-ul din semnatura. Poate reusesc sa pun si niste poze. In rest, seara faina miercurea asta. Felicitari si...LA MULTI ANI JONNIE!

andra spunea...

da..mi-am facut un obicei sa plec joi de dimineata cu autobuzul din iron...e mai ieftin si oricum nu pot sa plec de acolo pana nu pic de oboseala la propriu.dar e fain..a fost si miercurea asta f fain..desi e deja obisnuinta(bine zis ;))
nu mai spuneti si altora lucrul asta si numai faceti atata publicitate ca sunt egoista si m-am obisnuit sa vad aceleasi fete de 4 luni saptamana de saptamana si e placut(consecventa nu gluma)..:))..hai fie o sa mai chem si eu macar sa fie mai multi care sa aprecieze la fel de mult..
bv dragilor..faina treaba folkfrate asta