joi, 14 aprilie 2011

Toanele Almei


Se intampla din cand in cand ca Alma sa vrea sa imi spuna ca vrea corzi noi. Si cum se gandeste ea sa faca asta? Miercuri, pe scena, incepe sa rupa corzi. Ea... Nu eu. Eu, saracutul de mine, n-am nici o vina. JUR! Norocul meu de aseara a fost ca era Vladi langa mine. Vladimir Pupazan. Noua ne place mult de el si o sa il mai chemam. Serios.
Alma a avut chef de plimbare. Si de distractie. La un moment dat, l-am lasat pe Vladi pe scena si am mers pentru cateva minute de relax in spate... "la canapele". Am hotarat cu Johnnie ca n-am mai cantat atat de intens si atat de fara pauza de prea mult timp. Mi-e clar. Aseara a fost AlmaFrate! Mi-a zis ca vrea corzi noi, a cantat cantece pe care nu le-a mai vrut de o groaza de timp dar a avut chef de distractie si nu s-a potolit din rupt corzi decat cand am amenintat-o cu Paris... (despre Paris in alt episod pe www.zaduff.com).
Pe scurt, a fost o seara cu Vladi la inaltime, cu Johnnie cu chef de dans, cu Pustiu' ajuns pe scena la 3 dimineata, cu Paul si Dragos de la "Casa cu prieteni" in vizita, cu Preotelu', chiar si cu Shobi pentru minunata piesa "Visul" si ALMA.

Daca v-au placut bufonii, v-asteptam doar miercuri seara

Mysha

P.S.: Daca diseara mergem la Buica, maine seara mergem la Dalles. La folk. Cu Marius Batu, Mircea Vintila si Mircea Bodolan. Ne vedem pe-acolo.

Un comentariu:

Costin Comba spunea...

Bună ziua, numele meu este Costin Comba și administrez un blog de fotografie www.costin-comba.blogspot.com . Aș vrea să vă rog dacă doriti să facem un schimb de link-uri. Dacă doriți să mă băgați în seamă bine, dacă nu, mă înclin cu respect și vă mulțumesc, atașând scuzele de rigoare pentru deranjul creat. Daca doriti sa imi lasati un mesaj de confirmare sau infirmare, o puteti face pe blogul meu la rubrica "Link exchange" sau la adresa de email costin_ph@yahoo.com