joi, 21 octombrie 2010

Si din nou "La multi ani"

Aseara, am avut 3 sarbatoriti in orasul nostru de otel. Doua zile de nastere si o zi de buletin. Despre sarbatoritul "de buletin" vreau eu sa va vorbesc. Nascut pe 16 Octombrie insa trecut in buletin cu ziua de nastere fiind 20, Valentin Moldovan, caci despre el e vorba, a sarbatorit alaturi de noi aceasta mirifica aniversare.... Ziua de buletin... (nu ma intrebati de ce, dar pe mine ma amuza foarte tare chestia asta cu buletinul). Seara a inceput cu obisnuitul "Buna seara si bine ati venit la Folk Frate", cateva cantece in interpretari proprii "trupei" Folk Frate iar apoi asteptatul moment: recital Vali Moldovan. Care insa n-a venit singur. In prima parte a fost acompaniat la bas-ul lui Teddy de Andrei Paunescu. Pe urma, Andrei si Vali impreuna. Iar pe finalul primei parti, am reusit sa ne strecuram si noi (adica eu si Johnnie) pe scena langa cei doi. Va rog sa aruncati ceva poze catre noi pe binecunoscuta adresa folkfrate @ gmail . com. Dupa inca o incursiune Folk Frate prin diferite zone muzicale (in dulcele stil "clasic") am avut parte de inca un moment neasteptat. Vali Moldovan, de data asta alaturi de Ghita Danciu. Minunat. Cred ca descrierea cea mai frumoasa a serii a venit de la o persoana importanta (nu dau nume), cu studii muzicale variate si profunde (adica stie sa cante bine si la chitara, si la bass si la tobe si cu vocea si mai stie sa scrie si cantece ghiduse). Aceasta persoana a venit la mine si mi-a strans mana zicand " Multumesc pentru o seara de folk adevarat... Nu mai tin minte cand m-am simtit ultima oara atat de bine".
Nu!
Nu mie trebuia sa imi multumeasca.
Noi toti trebuie sa multumim.
Si o si fac pe aceasta cale.
Multumim Vali Moldovan. Multumim Andrei Paunescu. Multumim Ghita Danciu.
Si inca o data... MULTUMIM VALI MOLDOVAN.
Aseara chiar a fost FOLK... frate!


Mysha

3 comentarii:

carmen spunea...

a fost o seara cu adevarat deosebita, o seara in care m-am simtit excelent. am ramas realmente incatata de sunetul chitarelor,de persoane, de atmosfera, de.... uf, impresionant!! see you soon!

Stef spunea...

apropo, folkul oricat de bun ar fi fost cantat, si publicul merita multumirile lui, daca nu erau ei, ati fi cantat la fel de bine, dar nu s ar fi simtit la fel.

Anonim spunea...

De ce nu postati pe saitul oficial www.folkfrate.ro?