joi, 14 octombrie 2010

... Domnule ...

Asa cum am spus si in alte dati, nu vreau sa ma folosesc de un nume, sau de un eveniment, cum ar fi ziua cuiva de nastere sa generez trafic pe blog. Am spus aseara cam din doua in doua cantece "La multi ani domnule...!". Stiti voi.
Altfel, consider ca am sarbatorit, ne-am distrat si ne-am cinstit cum se cuvine. Asa se face!

Saptamana viitoare avem de-a face cu un alt sarbatorit, de data asta un folkist ce a prins multe cantari cu cenaclul. E vorba despre Vali Moldovan ce vine sa ne cante chiar de ziua lui insotit de Andrei Paunescu!
Deci va astept alaturi de colegii mei miercurea viitoare sa ne facem iar de cap. Pana atunci insa... "Lacrima de nea/Plans-a plans pe tampla ta...."


Mysha

Un comentariu:

Octavian Stancioiu spunea...

Imi permit sa va semnalez o noua locatie unde, de acum incolo, vor avea loc saptamanal concerte de muzica folk.

Începand din aceasta saptamana, la Pensiunea Anette (de 4 margarete) din satul Covaci (jud. Timis, la 6 km de Timisoara, in directia Arad), in fiecare vineri, de la ora 20, vor concerta Vasile Mardare, fost membru al Cenaclului Flacăra, si invitatii sai. Așadar, vineri, 22 octombrie, de la ora 20! Intrarea este liberă.

Pensiunea Anette a fost sponsorul celor doua editii de pana acum (2009 si 2010) ale Festivalului Dacii Liberi, organizat la Covaci si la care au concertat Andrei Paunescu si trupa Totusi, precum si Vasile Mardare si Valentin Moldovan.