joi, 14 ianuarie 2010

Cronica de furat

Mi-e lene... Sunt Mahmur... Am sarbatorit si inca mai avem de sarbatorit una alta.... Za duff - 5 ani (concertul pe bune va fi pe 5 februarie la Clubul Taranului Roman... aseara doar ne-am jucat putin de-a cantatul... fals), a fost ziua mamei mele, e ziua Alinei Zaharia, a "Blondei" (Razvan), si a unuia din micii "japonezi", mai exact "Cozmin" (Vlad). Si mai e si Mishu in continuare in Bucuresti deci mai avem de baut niste beri. Si cum ziceam la inceput, mi-e lene si-s mahmur asa ca am furat (adica am luat fara sa cer voie) de aici: http://winter-noon.blogspot.com/ cateva bucati de cronica de furat de aseara. Sper sa nu se supere pe mine. As vrea sa adaug la ce a scris ea ca "si altii" inseamna Johnnie, iar nementionatul cronicii ei este Teddy. Oarecum tot pentru ea dar si pentru altii care vin de putin timp la minunatele seri FOLK FRATE! vreau sa mentionez ca echipa este formata din Mysha, Johnnie (si altii) si Teddy. Va mai rog sa nu uitati ca pana la urmatoarea noastra intalnire de miercuri, si anume marti 19 Ianuarie 2010, asa cum anuntam cam de 6 luni, va avea loc in club Crossroads concertul colegei noastre Nicoleta Palarie incepand cu ora 21:00. Eu i-am promis ca voi canta cateva piese cu ea asa ca va astept acolo.
Si acum... bucatele din cronica de furat. Asteptam cronici alternative la folkfratearondgmailpunctcom

Mysha





"........

Asadar era anuntata in Iron City doar o seara in care Mishu si Tudor Badescu vor canta melodiile lor noi si cele consacrate :) si cam atat.

........

No deci: Mishu Calian si Tudor Badescu: rulez!

........

Aceasta Cristina Andries si a ei voce m-au facut sa tremur


.......



Finalul ( pentru noi) a fost recitalul lui Dragos Boeru, un fel de Nicu Alifantis Junior.


.......



O aparitie surpriza a fost Stefan Tivodar care a cantat Oameni de Lut - un alt motiv de extaz for me.



........




Mi-am ucis cuvintele cu muzica si promit ca ma duc sa le caut miercurea viitoare."




2 comentarii:

Andre spunea...

No acum am omis cativa omuleti..dar am invatat acum si data viitoare o sa stiu..:D..am fost prea extaziata de eveniment ca sa tin minte si nume..Keep up the good work!

Alina Zaharia spunea...

Hm, ce-am imbatranit - eu si Za duff:) Pupici multi!