miercuri, 21 ianuarie 2009

In vizita la El Comandante

Da, am fost in "El Comandante", a fost tare mishto . Concert Emeric Imre & Trupa Emeric - Set, super tare! Cand am ajuns canta Ioana Munteanu , gazda acestei serii "Scoala de folk"care se tine in fiecare marti in clubul mai sus amintit. Dupa o foarte scurta pauza au inceput Emeric & CO. un concert de vis, au cantat in jur de 1.30-1.45 cu o pauza de vreo 10-15 minute, nu o sa va enumar acu toate piesele cantate. Cert e ca ne-au facut sa radem sau sa plangem ,dupa caz, cu piese mai mult sau mai putin cunoscute timp in care noi , spectatori, am uitat pentru un moment mocirla in care ne zbatem... A fost super , mai vrem sa-i vedem in "comuna noastra cu ministri" unde barmanii cearta artistii pt ca nu stiu care prieten nu a platit nu stiu ce la bar... Imi noi te iubim si te mai asteptam sa vii sa ne incanti cu piesele tale!
Ar mai fi multe de spus dar mi-a cam disparut inspiratia... SORRY



Adormit si putin ametit... Johnnie'

P.S-Nu uitati de concertul UNDE in aceasta seara incepand cu 21.13 in stabilimentul cu care v-am obisnuit! :D


Si cateva poze de aseara, de la Cristina.







4 comentarii:

Unknown spunea...

Gazda Scolii de Folk multumeste prietenilor de la Folk Frate pentru ca au fost alaturi de noi asa cum au promis si pentru ca ne-au facut "cronicutza" :) Scoala de Folk promite ca in curand va avea propria "casuta" virtuala, unde ii va primi la randul ei cu mare drag :)
Precizare pentru cititorii de 7 Seri si pentru necunoscatori: nu este vorba despre El Comandante cel pe care il stiati voi din Sf.Stefan, ala s-a inchis de un an asa ca nu mai mergeti acolo.

ioana spunea...

Am fost la Za`Duff,imi pare rau ca n-am ajuns de la inceput,dar astept concertul de pe 7.I-am vazut prima oara pe o scena mare si suna foarte bine:)Am fost la Emeric Imre & Trupa Emeric - Set...nici nu ai cum sa nu uiti de griji la ce-ti aud urechile...o seara plina cu muzica buna...Forever Folk!

Cristina Andrieş, spunea...

Foarte tare concertul. Şi când te gândeşti că eram pe punctul de a nu veni... Abia aştept să-i aud pe cei de la Unde şi am înţeles că pe undeva, prin lumea asta mare, Alina Manole are şi ea ceva de spus...

Cred că e cea mai agitată săptămână din punct de vedere folk-loric din câte am apucat până acum...

Vlad spunea...

ok... deci, seara asta o sa fie rupere...