vineri, 23 ianuarie 2009

Folk Jazz sub Luna Patrata

Joi, 22 Ianuarie, ora 21 si putin...
Incepe concertul Alinei Manole alaturi de Adrian Cristescu. Dar revin. Va povestesc intai de locatie.
Prima impresie a fost una nostalgica... "Casa Eliad".... Mi-era dor. brusc, toate nostalgiile s-au transformat in repulsie. Un restaurant fost comunist din anii 90 de la mare, cu scoici pe pereti,mese de la 1980, ospatari parca tot de atunci. Mai mult o cantina...
Prost, tare prost. Din nefericire o locatie foarta proasta de concert, cu sunetul foarte slab si cu patroni cu mentalitate cel putin depasita. De locatie doar de rau.

Concertul a fost insa de vis. Publicul exceptional. A tacut. spre mirarea mea, am fost la un concert cu public educat. Venit special pentru concert. A primit exact ceea ce a asteptat. Un concert cu piesele Alinei, piese cunoscute de cei din sala, frumos aranjate de Adrian si condimentate cu o partitura de pian foarte "jazzy". Sunt putin rau si recunosc ca mi-ar fi placut si chitara sa fie mai "jazzy" dar si asa, cu chitara folk si pianul jazz tot a iesit un concert frumos.
Cald, destept, educat, inspirat, reusit. Atat. Nu ratati data viitoare.


MYSHA



Alina in actiune, de la Cristina.

Un comentariu:

Anonim spunea...

A doua seara din maratonul de trei seri folk foarte bune-concertul Alinei.
Desi eram noi pusi pe sotii( a nu se intelege neveste ) si cu chef de 'secrete', ne-am potolit imediat cand a inceput concertul.
De altfel, nici nu se putea altfel. Ciudat este ca nu a afost acea atmosfera de concert de 'club'. A fost o atmosfera care nu te lasa sa vorbesti, sa sorbi din bere sau tigara, sa nu se strice momentul. A fost pian, a fost chitara, a fost Alina Manole cum eu nu am mai vazut-o. A fost un CONCERT.
Si a fost liniste. Pentru ca nu puteai sa vorbesti. A fost emotie.
A fost 'Atat de....'