joi, 4 septembrie 2008

"Primul folk de toamna"

DE FIECARE DATA, invariabil, niste binevoitori cu multa bere la bord se aseaza langa scena, uneori chiar pe scena, in ideea de a se simti ei bine, si de a ne face noua viata grea. Acum, e drept. Imi place sa ma simt ASCULTAT. "Pai atuni canta ce vreau eu" ar zice acela din fata scenei. Nu e bine asa. Nu suntem casetofoane, c.d. playere, sau lautari. Din cand in cand aud pe cineva strigand din public un nume de piesa. Si cant piesa respectiva. Asta NU inseamna ca prestez la cerere. Inseamna pur si simplu ca sugestia lui a fost pe placul meu.
In alta ordine de idei, noaptea de 3 septembrie a inceput binisor, am avut si fete noi, pe care in principiu le mai asteptam, am avut si fete vechi pe care le iubim si le asteptam cu drag de fiecare data. In curand vom avea un aliat nou, in persoana Alinei Manole, care va face o emisiune ("LUNA PATRATA") la radiolynx. Cu cat suntem mai multi cu atat mai bine.
Legat de fete noi: Sunteti bineveniti sa cantati la folk frate. Numai ca de azi se instaureaza urmatoarea regula: CHITARA PROPRIE. Adica, vrei sa canti, iti trebuie si instrument.

MYSHA

3 comentarii:

Anonim spunea...

A fost o seara faina pentru mine. Am cantat , am dansat, am si visat...uneori am mai fost intrerupta de niste omuleti care voiau cu tot inadinsul sa vada daca ma tin bine pe picioare, dar am trecut cu bine si peste tentativa de 'doborare':). Eram linistita, aveam sufletul 'o mare'-cum bine ne spune Alina. Asa ca mai treceti pe la FolkFrate ca se ia!

Onixa spunea...

A fost o seara pe placul sufletului meu. Am revazut oameni tare dragi mie si m-am simtit tare bine. Asta da Folk...ca sa parafrazez bancul cu gaina....(Asta da cocos spuse gaina ridicandu-se dupa ce a trecut tancul peste ea :D). Va pup cu drag si ne revedem curand.

Anonim spunea...

pentru 18 poze de la cantarea la care face referire articolul click pe nick sau mergeti aici : http://alooper21.deviantart.com/favourites/#Orasul-de-Otel