miercuri, 3 septembrie 2008

FOLK FRATE STORY


Dupa postul in care va intrebam daca vreti sa revenim la folk-ul pur sau e fun asa cum e acum, va aduc aminte de micul nostru experiment folk-hip-hop. Pentru cei care nu au fost acolo, va explic pe scurt ce s-a intamplat. Eu cantam la chitara (folk), Johnnie canta o strofa si un refren, iar apoi Paul (Vocal Mushroom Story) canta cam ce versuri ii veneau lui la gura. De notat ca Paul nu este genul de om care asculta sau apreciaza Folk-ul. Pentru a vedea ce canta el in mod normal... accesati http://www.myspace.com/themushroomstory . Acum imaginati-va stilul lui de a canta pe acordurile de chitara de la "strunga", "amintiri cu haiduci" sau "phoenix". Din nefericire nu s-a inregistrat nimic. Dar astfel de experimente ne plac. Speram ca si voua.




MYSHA

2 comentarii:

Anonim spunea...

imi e dor de voi. nu am mai trecut prin iron city de ceva vreme. acum 2 saptamani am avut un accident cu moto, dar nu e f grav. insa, mi s-a facut dor de voi. am cautat pe youtube si am gasit cateva piese de-ale voastre filmate cu telefonul. imi sunt aproape de ajuns, spun "aproape" pentru ca sunt destul de pretentios la calitatea imaginii si al sunetului in general. dar v-am auzit si sunt fericit acum. o sa vin, poate, miercurea urmatoare, schiopatand usor, dar o sa vin.

*faptul ca am gasit numai cateva filmulete cu telefonul pe net m-a facut sa ma gandesc sa aduc camera video si sa va filmez o data, nu stiu ce implica asta si daca ati fi de acord:)

Anonim spunea...

pai in principiu e ok. Faza e ca eu personal nu sunt de acord cu filmuletele puse pe youtube. Calitatea atat audio cat si video este proasta. Asta e un punct de vedere. Alt punct de vedere este ca de la o anumita ora noi ne simtim intre prieteni si nu mai dam atat de mare importanta cantatului cat simtitului bine. niste filmulete facute atunci, si puse pe youtube ne-ar afecta "imaginea" de cantaciosi... :P. otherwise, daca ai kef sa vii cu camera si rabdare sa te "lupti" cu lumea sa filmezi... esti invitatul nostru.