vineri, 24 iulie 2009

Friends night

Seara de miercuri a fost cu siguranta seara prietenilor, cum un folkfrate a hotarat sa devina "Omul plajei" si si-a mutat "biroul" la mare(pentru o perioada)... unul este putin in Delta... iar celalalt a ajuns ceva mai tarziu in Bucuresti ( dupa cantarea din Vama) seara a fost deschisa de un "Mircea Ungureanu" cu parul lung si drept... si cam rrrarrrit ...
In scurt timp dupa deschiderea serii pe scena alaturi de Tivo au ajuns si colegii lui din Proiectul Tivodar - Mysha si Alex.
A venit randul altor prieteni sa urce pe scena...Comanel, Jenica si Fram (altfel spus Trupa Verde in varianta restransa)...
Pe scena Orasului de Otel a fost si Dragos Boeru... un alt prieten bun al folkfratilor, in scurt timp pe scena a revenit Proiectul Tivodar .
Dupa ce i-a fost predata stafeta Comanel, atat singur cat si impreuna cu colegii de trupa, au incantat audienta pana la ivirea zorilor.
Inca o data se adevereste ca "Prietenul la nevoie se cunoaste..." , pentru folkfrati miercuri s-a ivit nevoia iar prietenii s-au cunoscut.

Niciun comentariu: